cph pix
27.09—10.10 2018
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2
inter
views
Hvert år har vi fornøjelsen af at byde internationale og danske instruktører, producere, skuespillere, kunstnere og musikere velkommen til CPH PIX.

Er du interesseret i at interviewe en af årets PIX-aktuelle filmskabere? Her har vi samlet en liste over de gæster, der står til rådighed for interviews, og vi hjælper altid gerne med at sætte interviews op enten før eller under festivalen.

Gabriela Pichler (SE), instruktør af AMATEURS
Gabriela Pichler (født 1980) er en svensk manuskriptforfatter og anmelderrost filminstruktør, uddannet fra Ölands Dokumentarfilmskole og Göteborg Universitet. Hendes spillefilmdebut 'Eat Sleep Die' (2012) vandt Publikumsprisen i Critics’ Week på Venedig Film Festival og fire Guldbagge-priser for bl.a. bedste instruktion og bedste manuskript. I sin anden spillefilm ’Amateurs’, der havde verdenspremiere på Göteborg Film Festival tidligere i år, tager hun temperaturen på det svenske samfund.

Gabriela Pichler er i København fra 30. september til 2. oktober.

Isöld Uggadóttir (IS), instruktør af AND BREATHE NORMALLY
Islandske Isöld Uggadóttir (født 1975) står bag en række prisvindende kortfilm og er blevet udråbt som "one of the rising stars of Icelandic film" af Screen International. Hun er uddannet i filminstruktion fra Columbia University i New York, hvor hun vandt prisen for bedste kvindelige instruktør. Hendes spillefilmdebut og Sundance-vinder 'And Breathe Normally' er et topaktuelt, politisk drama om den igangværende asylkrise i hjemlandet.

Isöld Uggadóttir er i København fra 28. til 30. september.

Amalie Greger (DK), instruktør AS GOOD A DAY AS ANY
Danske Amalie Greger debuterer på festivalen med 'As Good a Day as Any', en moderne pulserende roadmovie om en ung pige, der en dag kører fra det hele. Greger instruerer, skriver, klipper og spiller selv en af de centrale roller i filmen, som hun har lavet med et lille hold venner, helt på egne præmisser og uden om de normale støttesystemer.

Amalie Greger er i København under hele festivalen.

Tuva Novotny (SE), instruktør af BLIND SPOT
Den svenske skuespillerinde Tuva Novotny (født 1979) debuterer som instruktør med sin usædvanligt modige og selvsikre 'Blind Spot', der spiller spørgsmålet: Hvor godt kender vi dem, vi elsker? og i et one-take følger en teenagepige og hendes forældre i løbet af halvanden time. ‘Blind Spot’ er et intenst og rystende familiedrama, der er shortlistet som Norges Oscar-kandidat. Filmen havde verdenspremiere på Norwegian International Film Festival, august 2018 og er udtaget til festivalens hovedkonkurrence New Talent Grand PIX.

Tuva Novotny er i København 30. september

Damiano & Fabio D’Innocenzo (IT), instruktører af BOYS CRY
De selvlærte instruktører og tvillingebrødre Damiano og Fabio D'Innocenzo (født i 1988) har deres helt egen rå sensibilitet for det nære drama. Deres spillefilmdebut ‘Boys Cry’ følger Mirko og Manolo, der efter et tilfældigt mord indlemmes i den lokale mafia. En fandenivoldsk debut, der borer dybt ned i Italiens underverden og dens effekt på samfundet. Filmen havde verdenspremiere på Berlin Film Festival, februar 2018 og er udtaget til festivalens New Talent Grand PIX.

Damiano og Fabio D'Innocenzo er i København fra 30. september til 3. oktober.

Martin Skovbjerg Jensen (DK), instruktør af BRAKLAND
Martin Skovbjerg Jensen (født i 1980) er selvlært instruktør, og står bl.a. bag TV-serien 'Anton 90', der blev vist på DR3 i 2015. Hans spillefilmdebut 'Brakland' er en provinsfortælling om vennerne Simon og Bjarkes gryende forståelse af deres omverden – og dem selv. Filmen er optaget på Langeland og er blevet til med støttet fra Det Danske Filminstitut. 'Brakland' er udtaget til Politikens Talentpris.

Martin Skovbjerg Jensen er i København under hele festivalen.

Kasper Kalle (DK), instruktør af CHRISTIAN IV - DEN SIDSTE REJSE
Kasper Kalle (født i 1984) er uddannet i videokunst fra Det Fynske Kunstakademi. Han blev senere uddannet fra Den Danske Filmskole i 2015 med afgangsfilmen 'Sorte måne'. 'Christian IV - Den sidste rejse' er hans første spillefilm og et originalt take på den stormfulde kærlighedshistorie mellem Christian IV og ekskonen Kirsten Munkom. Filmen er blevet til med støtte fra Skitsen og er udtaget til Politikens Talentpris.

Kasper Kalle er i København under hele festivalen.

Crispin Hellion Glover (US), skuespiller og instruktør af WHAT IS IS?
Crispin Glover (født i 1964) er en amerikansk skuespiller kendt for excentriske roller, som George McFly (Back to the Future), Cousin Dell i David Lynchs ‘Wild at Heart’, Andy Warhol i ‘The Doors’ eller Bobby McBurney i ‘What’s Eating Gilbert Grape. I 80’erne startede han sit eget produktionsfirma, Volcanic Eruptions, for sine egne film, blandt andet ’What Is It?’ og ’It Is Fine! Everything Is Fine’. Til Crispin Hellion Glover LIVE kan du gøre dig klar til en uforudsigelig og syret oplevelse. Glover giver en dramatisk oplæsning akkompagneret af sit 'Big Slide Show', efterfulgt af den eksperimenterende og surrealistiske komediefilm 'What Is It?'.

Crispin Glover er i København fra 8. oktober til 10. oktober.

Rasmus Kloster Bro (DK), instruktør af CUTTERHEAD
Rasmus Kloster Bro er uddannet fra den alternative filmskole Super16. Hans spillefilmdebut 'Cutterhead' er optaget on location i det københavnske metrobyggeri. Han har tidligere arbejdet med radio, musikvideoer, installationskunst og kortfilm. ‘Cutterhead’ er blevet til med støtte fra New Danish Screens Skitse-ordning, og er udtaget til både New Talent Grand PIX og Politikens Talentpris på festivalen.

Rasmus Kloster Bro er i København under hele festivalen.

Philippe Lesage (CA), instruktør af GENESIS
Philippe Lesage (født i 1977) er en canadisk filminstruktør og manuskriptforfatter. Lesage har i flere år undervist på filmhøjskolen i Ebeltoft i dokumentargenren og fik sit gennembrud med den stærkt roste 'The Demons', der skildrede den unge Felix' møde med de voksnes løgne. I 2016 tog han CPH PIX med storm med sin kærlighedserklæring til København i 'Copenhague - A Love Story', der har Victoria Carmen Sonne i hovedrollen. Nu er han aktuel med 'Genesis', en coming-of-age-fortælling om to papsøskende, der trækker tråde til Malmros og 'Kundskabens træ'.

Philippe Lesage er i København fra 4. til 9. september.

Jung Bum-Sik (KR), instruktør af GUNJIAM: HAUNTED ASYLUM
Jung Bum-Sik (født i 1970) er en filminstruktør og manuskriptforfatter fra Sydkorea, anerkendt for sine tidligere horrorfilm 'Epitaph' (2007) og 'Horror Stories II' (2013). Han er nu aktuel med 'Gonjiam: Haunted Asylum', der på rekordtid er blevet en af hjemlandets største horrorsuccesser med mere end 2 millioner solgte billetter efter tre uger.

Jung Bum-Sik er i København fra 26. til 30. september.

Rebecca Daly (GB), instruktør af GOOD FAVOUR
Rebecca Daly (født i 1980) er en irsk filminstruktør og manuskriptforfatter. Hendes spillefilmdebut ’The Other Side Of Sleep’ (2011) blev udtaget til Director’s Fortnight i Cannes og Discovery-sektionen i Toronto. I 2016 fulgte hendes anden spillefilm ’Mammal’, der deltog i Berlinale Residency og premierede på Sundance Film Festival. Hun er nu aktuel med sin tredje spillefilm ’Good Favour’ (2017), der har flere danskere på rollelisten bl.a. Lars Brygmann, Alexandre Willaume og Baard Owe. Filmen havde premiere på Toronto Film Festival i 2017 og vises i festivalens ’New World Views’-sektion.

Rebecca Daly er i København fra 6. til 8. oktober.

Isabella Eklöf (SE), instruktør af HOLIDAY
Isabella Eklöf er født i Sverige i 1978. Hun er uddannet filminstruktør ved Universitetet i Göteborg, og fra instruktørlinjen på Den Danske Filmskole i 2011 med afgangsfilmen 'Noter fra kælderen', som hun i 2012 modtog Bisballeprisen for. Hun skrev desuden manuskriptet til Un Certain Regard-vinderen 'Grænse' (2018) i samarbejde med instruktør Ali Abbasi. I år er hun både nomineret til New Talent Grand PIX og Politikens Talentpris for ‘Holiday’.

Isabella Eklöf er i København under hele festivalen.

Peter Strickland (GB), instruktør af IN FABRIC
Peter Strickland (født 1973) debuterede i 2009 med den selvfinansierede spillefilm ‘Katalin Varga’, der blev nomineret til Guldbjørnen ved Berlin Film Festival. Hans anden film ‘Berberian Sound Studio’ havde premiere på Edinburgh International Film Festival i 2012 og blev kaldt en “stand out film” af anmelderne. Stricklands tredje film, ‘The Duke of Burgundy’, havde danske Sidse Babett-Knudsen i hovedrollen og vandt Grand Jury Prize ved Philadelphia Film Festival.

Peter Strickland er i København 30. september til 1. oktober.

Rudy Riverón Sánchez (CU), instruktør af IS THAT YOU?
Rudy Riverón Sánchez (født 1972) er uddannet filminstruktør ved Instituto Superior de Arte (ISA) i Havana, Cuba og flyttede efterfølgende til England, hvor han arbejdede med flere uafhængige spillefilm, kortfilm og musikvideoer. Han er nu aktuel med sin debutfilm ‘Is That You?’ - et cubansk drama om hustruvold og perverteret maskulinitet, som langsomt glider over i en spirituel og uhyggelig spøgelseshistorie, da teenagepigen Lili indirekte er skyld i hendes fars død. Filmen er desuden Cubas første horrorfilm.

Rudy Riverón Sánchez er i København 2. og 3. Oktober.

Jesper Ganslandt (SE), instruktør af JIMMIE
Jesper Ganslandt (født 1978) debuterede i 2007 med filmen ‘Farväl Falkenberg’ og har siden instrueret The Ape, der havde premiere ved Toronto Film Festival og ‘Blondie’, der premierede ved Venedig Filmfestival. Han er kendt for sin intense, psykologiske stil, og hans nye film ‘Jimmie’ følger en ung dreng på flugt med sin far fra et krigsramt Sverige på vej ned mod Sydeuropa. Jesper Ganslandt er i årets PIX Jury, og skal være med til at finde vinderen af New Talent Grand PIX blandt 11 debuterende filmskabere fra hele verden.

Jesper Ganslandt er i København 28. september til 2. oktober.

Christoffer Boe (DK), instruktør af JOURNAL 64
Christoffer Boe (født 1974) er aktuel med filmen ‘Journal 64’, som er den fjerde filmatisering af Jussie Adler-Olsens bogserie ‘Afdelingen Q’. I 2001 lavede han ‘Hr. Boe & Co.'s Anxiety’, der var hans afgangsfilm fra Den Danske Filmskole, som han fulgte op med spillefilmen Reconstruction (2003). Denne film vandt Camera d'Or for bedste debutfilm ved filmfestivalen i Cannes. Udover ‘Journal 64’ er han aktuel med TV2-serien ‘Kriger’, som CPH PIX viser forpremiere på under festivalen.

Christoffer Boe er i København under hele festivalen.

Joachim Lafosse (BE), instruktør af KEEP GOING
Joachim Lafosse (født 1975) er aktuel på PIX med filmen ‘Keep Going’, om Samuel, der tvinges af sin mor på ridetur gennem Kirgisistan, hvor familien har rødder. Filmen er indstillet til PIX publikumspris. Hans filmografi tæller blandt andet Nue Propriété med Isabelle Huppert and brødrene Jérémie and Yannick Renier, som vandt en SIGNIS award og var nomineret til en Guldløven ved Venedig Filmfestival. I 2012 konkurrerede hans film ‘Loving Without Reason’ i Un Certain Regard kategorien ved Cannes Film Festival. Joachim Lafosse er blandt årets PIX Jury, hvor han skal være med til at finde vinderen af New Talent Grand PIX blandt 11 debuterende filmskabere fra hele verden.

Joachim Lafosse er i København 28. september til 2. oktober.

Sohail A. Hassan (DK), instruktør af LAD DE DØDE HVILE
Sohail A. Hassan (født 1966) er uddannet cand.merc men har siden bevæget sig ind i filmverden. I 2014 vandt hans sci-fi thriller kortfilm ‘Inmate 48’ tre ud af fire mulige priser ved PIX’s genrefilmskonkurrence Movie Battle. Samme fantasi og scifi-inspiration er til stede i ‘Lad de døde hvile’, som har premiere på årets festival.

Sohail A. Hassan er i København under hele festivalen.

Josefine Kirkeskov (DK), instruktør af LIFEBOAT
Josefine Kirkeskov (født 1986) er uddannet fra instruktørlinjen på Den Danske Filmskole i 2015 med afgangsfilmen 'Heaven'. 'Lifeboat' er hendes spillefilmdebut og er blevet til med støtte fra Skitsen. Filmen følger et kærestepar på ferie i det græske øhav, der pludselig kommer forbi en syrisk bådflygtning. Josefine Kirkeskov er nomineret til Politikens Talentpris for ‘Lifeboat’.

Josefine Kirkeskov er i København under hele festivalen.

Tatiana Leite (BR), instruktør af LOVELING
Tatiana Leite er kreativ producer og programlægger fra Rio de Janeiro, Brasilien. I 2012 grundlagde hun ‘BubblesProject’: et uafhængigt filmselskab, der både co-producerer og fremmer nye talenter i Brasilien og udlandet. Nævneværdige produktioner tæller især Ives Rosenfelds 'Hopefuls', som vandt Locarno's Carte Blanche i 2014; Julia Murats 'Pendular', der vandt FIPRESCI Award i Panorama-Sektionen på Berlin Film Festival i 2017; og senest den brasilianske spillefilm 'Loveling' (Benzinho) af Gustavo Pizzi. Filmen fik verdenspremiere på Sundance Film Festival, og får nu danmarkspremiere på CPH PIX.

Tatiana Leite er i København 26. September til 3. oktober.

Rachid Hami (DZ), instruktør MELODIEN
Rachid Hami (født 1985) er instruktør og skuespiller, der debuterede med spillefilmen ‘Choisir d’aimer’ i 2008. Han er aktuel med ‘Melodien’ om en musiklærer får en urolig og apatisk skoleklasse fra en multikulturel parisisk forstad til at opdage et stærkt fællesskab og skjulte talenter gennem musikken.

Rachid Hami er i København 28. september til 1. oktober.

Alberto Fasulo (IT), instruktør af MENOCCHIO
Alberti Fasulo (født 1976) instruerede og producerede sin første film i 2008, dokumentarfilmen ‘Rumore Bianco’, der blev udtaget af mange internationale filmfestivaler. I 2013 instruerede han sin første spillefilm ‘TIR’, der vandt ham the gold Marc'Aurelio ved Roms filmfestival. Han er aktuel på CPH PIX med filmen ‘Mennochio’ om den gamle møller Menocchio, der uretfærdigt anklages for kætteri i 1500-tallets Italien og ender med at indlede et opgør mod den katolske kirke.

Alberto Fasulo er i København 30. september til 2. oktober.

Karpe (NO), Chirag Rashmikant Patel og Magdi Abdelmaguid, rapduon bag filmen THE MONKEY AND THE MOUTH
Den norske rapduo Karpe (tidligere Karpe Diem) udgav deres første EP Glasskår i 2004 og er siden blevet et fænomen, der sidste år spillede tre totalt udsolgte koncerter i Oslo Spektrum, bevæbnet med et arsenal af ørehængere, politisk skarphed og afvæbnende selvironi. De er nu aktuelle med musikfilmen ‘The Monkey and the Mouth’, der forener live koncert med fiktion.

Karpe er i København 28. september i forbindelse med visningen af ‘Monkey and the mouth’

Alejandro Fadel (AR), instruktør af MURDER ME, MONSTER
Alejandro Fadel (født 1981) er uddannet ved Universidad del Cine i Buenos Aires og har instrueret en række kortfilm, musikvideo og i 2004 co-instruerede han spillefilmen ‘El amor - primera parte’ med Martín Mauregui. I 2012 instruerede han sin første spillefilm alene, ‘The Wild Ones’. I hans nye thriller film ‘Murder Me, Monster’ følger man landbetjentet Cruz i en surrealistisk mordsag.

Alejandro Fadel er i København 5. til 8. oktober.

Kasper Juhl (DK), instruktør af MÅNEBRAND
Kasper Juhl (født 1991) er instruktør og skaber af det uafhængige produktionsselskab Hellbound Production. Han debuterede på PIX i 2015 med gyseren ‘Gudsforladt’ og er i år klar med horrorfilmen ‘Månebrand’ om et sociopatisk søskendepar.

Kasper Juhl er i København under hele festivalen.

Asger K. Bartels (DK), instruktør af NATSVÆRMER
Instruktør Asger K Bartels er bare 21 år, men har siden gymnasiet haft fokus på at få lavet sin første film. Den er nu klar og har premiere på årets festival i serien ‘upcoming’. ‘Natsværmer’ følger Louis og hans venner fanget i overgangen fra ungdommen til voksenlivet.

Asger K. Bartels er i København under hele festivalen.

Laurits Flensted-Jensen (DK), instruktør af NEON HEART
Laurits Flensted-Jensen er uddannet dokumentarfilminstruktør fra Den Danske Filmskole i 2013 med afgangsfilmen ‘Sne’. I 2015 instruerede han ‘Melon Rainbow’, som vandt prisen ‘Bedste Danske Kortfilm’ på Odense Filmfestival og blev udtaget til festivalen South by South West i Austin, Texas. ‘Neon Heart’ er hans første spillefilm, der er blevet til med støtte fra Skitsen, og filmen er nomineret til Politikens Talentpris.

Laurits Flensted-Jensen er i København under hele festivalen.

Shireen Seno (JP), instruktør af NERVOUS TRANSLATION
Shireen Seno er født i 1983 i Japan af en filipinsk familie. Hun har studeret arkitektur og filmvidenskab ved University of Toronto. Hun debutterede i 2012 med ‘Big Boy’, som vandt debutprisen ved Festival de Cine Lima Independiente. Hun er nu aktuel med den semibiografiske ‘Nervous Translation’.

Shireen Seno er i København 27. til 29. september.

Adam Clark (US), instruktør af NEWLY SINGLE
Adam Clark er en amerikansk intstruktør og manusskriptforfatter. Han debutterede med ‘Caroline and Jackie’ på Tribeca Film Festival til stor anmelderros. Han har desuden instrueret en række reklamefilm, musikvideoer og tv-serier, men er nu aktuel med ‘Newly Single’, der på Woody Allen-agtig facon handler om en pseudo-intellektuel og selvoptaget filminstruktør, der må tilbage på markedet efter et brud med sin Scientology-kæreste.

Adam Clark er i København 30. september til 3. oktober.

Zsofia Szilagyi (HU), instruktør af ONE DAY
Zsófia Szilágyi (født 1978) blev uddannet fra University of Pécs i 2002 og fortsatte sin uddannelse som film- og tv-instruktør ved Academy of Film and Drama of Budapest indtil 2007. ‘One Day’ er hendes debutfilm, og den er nomineret til festivalens hovedkonkurrence, New Talent Grand PIX. Filmen følger Anna - en mor til tre, der kæmper for at holde hovedet oven vande i en hverdag med skrigende børn, glemte gymnastiktasker og en utro ægtemand.

Zsófia Szilágyi er i København 28. september til 3. oktober

Sandra Vannucchi (IT), instruktør af SILVIA & EMINA
Sandra Vannucchi (født 1964) er italiensk instruktør og forfatter. Hun har skrevet og instrueret flere kortfilm, blandt andet ‘Black Waters’, som vandt NYU’s Nestor Almendros Award. Sandra Vannucchi har desuden arbejdet som med David Chase, skaberen bag den ikoniske amerikanske tv-serie, The Sopranos. Hun er nu aktuel med ‘Silvia & Emina’ om 11-årige Silvia, der springer på toget til Rom alene. Her møder hun den jævnaldrende romapige Emina og får øjnene op for et helt andet liv end sit eget.

Sandra Vannucchi er i København 29. september til 1. oktober.

Joona Tena (FI), instruktør af SUPERMARSVIN
Joona Tena (født i 1965) er en finsk filminstruktør og manuskriptforfatter. Han debuterede i 2005 med sin første spillefilm, komedien 'FC Venus' og i 2011 fulgte 'Body of Water'. Han er nu aktuel med ’Supermarsvin’, der følger pigen Emilia, som forvandles til en miljøforkæmpende superhelt. Filmen vises i festivalens BUSTER-program.

Joona Tena er i København fra 26. til 28. september. 

Oliver Tonning (DK), instruktør af SØVN
Danske Oliver Tonning har en række populære kortfilm bag sig, blandt andet 'Allez', som har over en halv million visninger på Youtube. 'Søvn' er hans debut som spillefilmsinstruktør. ’Søvn’ følger Anna, der bliver gravid og gruer for dagen, hvor hun skal være mor. Da hun opdager fænomenet Lucid Dreaming, kaster Anna sig ud i et selvhelbredende projekt, men langsomt begynder virkelighed og drøm at kollidere. Oliver Tonning er i København under hele festivalen.

Antoine Russbach (CH), instruktør af THOSE WHO WORK
Antoine Russbach (født i 1984) er uddannet fra Institut des Arts de Diffusion (IAD) sydøst for Bruxelles. Med sin spillefilmdebut ’Those Who Work’ tegner Russbach med knivskarp naturalisme et lavmælt, komplekst karakterportræt af det arbejdende menneske, som samtidig balancerer fornemt uden om arketypens klichéer. Filmen havde verdenspremiere på Locarno Film Festival i 2018 og er udtaget til New Talent Grand PIX.

Antoine Russbach er i København fra 2. oktober til 4. oktober. 

Klaus Møller Nielsen (DK), instruktør af UDENFOR
Autodidakte Klaus Møller Nielsen debuterer som instruktør med den stemnings- og stilsikre ’Udenfor’, en film, der kredser om ensomhed og sorg, og samtidig beskriver det tætte bånd mellem bror og søster. 

Klaus Møller Nielsen er i København under hele festivalen.

Pernille Fischer Christensen (DK), instruktør af UNGE ASTRID
Pernille Fischer Christensen (født i 1969) er uddannet fra Den Danske Filmskoles instruktørlinje i 1999. Hendes debutspillefilm ’En Soap’ (2006) havde verdenspremiere på Berlinalen i 2006, hvor den hjembragte en Sølvbjørn - Juryens Grand Prix - og prisen for bedste debutfilm. Blandt mange andre priser vandt 'En Soap' for bedste manuskript på filmfestivalen i San Sebastian samt en Bodil som Årets Bedste Film. Hendes nye film, ’Unge Astrid’, er fortællingen om Astrid Lindgrens ungdom.

Pernille Fischer Christensen er i København 30. september.

Alba August (DK), hovedrolleindehaver i UNGE ASTRID.
Alba August (født i 1993) er en dansk-svensk skuespillerinde, og datter af Pernilla og Bille August. Alba blev nomineret til en Robert i kategorien Årets Kvindelige Birolle for sin rolle i ’Gidseltagningen’ (2017), og vandt i 2018 prisen European Shooting Star på Berlinalen. I ’Unge Astrid’ har Alba August hovedrollen som den unge Astrid Lindgren. Filmen er en fortælling om Astrid Lindgrens formative ungdom, og et indblik i den standhaftige kvinde, der på mange måder var forud for sin tid - på godt og ondt. 

Alba August er i København under hele festivalen.

Marysia Nikitiuk (UA), instruktør WHEN THE TREES FALL
Marysia Nikitiuk (født i 1986) er en ukrainsk manuskriptforfatter og instruktør. Hun blev uddannet journalist fra Shevchenko Universitet i 2007, og tog herefter en kandidatgrad I teaterstudier fra Karpenko-Kary Universitet for teater, film og tv. Hendes debutfilm ‘When the Trees Fall’ er den første ukrainske spillefilm, udtaget til Berlin Film Festivals Panorama-sektion. ’When the Trees Fall’ er en ambitiøs debut, der blander magisk realisme med action og arthouse. Filmen er udtaget til hovekonkurrencen New Talent Grand PIX.

Marysia Nikitiuk er i København fra 30. september til 3. oktober.

Vil du interviewe en gæst?

Kontakt presseafdelingen på:  press@cphpix.dk eller festivalens kommunikationsansvarlige: 

Sofie Bjerregaard på sofie@cphpix.dk  - og vi sætter dig i kontakt.