21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

Stumfilmkoncert + debat for børn og voksne

07
27
/
10
05
2017
2019
En gruppe seje og musikalske børn har de seneste dage arbejdet intenst på at komponere filmmusik til Chaplin-filmklassikere. Kom med, når de søndag vil fremføre musikken til en særlig koncert! Koncerten rundes af med en inspirerende debat om børns arbejde med filmmusik.

Søndag danner Pumpehuset ramme om en stumfilmkoncert, der er kulminationen på workshoppen ’Børn som filmkomponister’. Fire grupper børn og unge har i dagene op til koncerten arbejdet fokuseret på at blive klar til at præsentere spritnyt filmmusik til fire af Chaplins film og vi tør godt love, at der venter publikum en helt særlig og inspirerende oplevelse. Koncerten rundes desuden af med en debat, hvor branchefolk, deltagere og instruktører debatterer børns arbejde med filmmusik og som komponister.
Koncerten rundes af med en inspirerende debat om børns arbejde med filmmusik.

Præsenteres i samarbejde med DPA, Rytmisk Center og JazzDanmark. Projektet er støttet af Dansk Komponist Forenings Produktionspulje og KODA´s Kulturelle Midler.

Oplev, hvad der kan ske, når børns musikalitet og kreativitet slippes løs! Koncerten finder sted i Pumpehuset søndag den 8. oktober kl 13. Billetter koster 15 kr. og kan købes HER.

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019