21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

Søndagens skønneste anbefalinger

29
27
/
09
05
2018
2019
Glæd til dig til eksklusive filmoplevelser i morgen: Mød to instruktører, tag med til filmmusik-koncert, flip dig til levende tegninger og meget meget mere! Vi guider dig og din familie til en uforglemmelig søndag i filmens tegn.

Fornemt besøg fra Italien og Frankrig

Denne søndag får vi besøg af to filminstruktører nemlig Rachid Hami (Melodien) og Sandra Vannucchi (Silvia & Emina). De kigger forbi efter deres respektive film er blevet vist, og svarer på alle de spørgsmål, der trænger sig på, når man ser en god film. Begge film koster kun 17 kroner pr. billet.

Silvia & Emina + instruktørbesøg
Søn. 30/9 kl. 10.00
Palads
Alder: 10+
Pris: 17 kr. pr. Billet

Melodien + instruktørbesøg
Søndag d. 30/9 kl. 10.00
Palads
Alder: 10+
Pris: 17 kr. pr billet

Børnebiffen

De helt små kan komme i Børnebiffen og se en række festlige film! Man kan møde både en Pølse-elg, en talende meteor og en dansende Zebra når vi viser kortfilmpakken ‘Farverige bekendtskaber’! Det bliver både sjovt og skørt, så tag hele familien med, og få en hyggelig formiddag.

Farverige bekendtskaber
Søndag d. 30/9 kl. 11.15
Cinemateket
Alder: for alle

Stjernemagi og UV-lys

På søndag starter vi med ‘Den lille Prins’, der har mistet sin fantasi og alle himlens stjerner og trænger til opmuntring. Efter filmen skruer vi op for magien og skaber funklende universer med UV-lys og selvlysende maling

Den lille prins og de funklende universer
Søndag d. 30/9 kl. 12.00
Børnekulturhus Ama’r
Alder: 7+
Pris: 50 kr. pr. deltager

Vilde fantasier

Du kan også se filmen ‘Heksejægerne’ om den 10-årige dreng Jovan. Jovan er spastiker og bliver drillet i skolen. Derfor flygter han ofte ind i sin egen fantasiverden, men da han bliver venner med den nye pige i klassen, starter et sandt eventyr, som kræver sammenhold, vilje og mod til at stå fast ved den, han er.

Heksejægerne
Søndag d. 30/9 kl. 10.00
NFB Falkoner
Alder: 8+
Pris: 17 kr pr. billet

Girlpower

Lea har ikke lyst til at blive voksen – det har hendes veninder derimod. Derfor opsøger hun de seje drenge fra Kartoffelbanden, og pludselige bliver det hele meget mere spændende. Med en stor portion mod og masser af girlpower konfronteres Lea med kønsroller, forventninger og nye venskaber.

Frygtløse Lea
Søndag d. 30/9 kl. 12.00
Cinemateket
Alder: 8+
Pris: 17 kr. pr. billet

Stumfilmkoncert for børn

Oplev en eftermiddag fyldt med filmmusik, når vi blænder op for to kortfilmklassikere med livemusik, som er komponeret og bliver fremført af børn og unge! Koncerten på ALICE er for hele familien, og resultatet af workshoppen 'Filmmusik for børn'. Vi lover, at det bliver svært at sidde stille!

Filmmusik koncert for børn
Søndag d. 30/9 kl. 13.00
Spillestedet ALICE
Alder: for alle
Pris: 17 kr. pr. billet

Spillevende tegninger!
Eksperimentér med at animere dine egne tegninger, når vi med papir, clips og farveblyanter skal gøre vores tegninger spillevende. På denne workshop udforsker vi Flip Book-animationens mange muligheder. Det er kun fantasien, der sætter grænser!

Flip dig til levende tegninger
Søndag d. 30/9
kl. 10.00 & kl. 13.00
Børnekulturhus Ama’r
Alder: 8+
Pris: 40 kr. pr. billet

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019