21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

SØNDAGENS ANBEFALINGER: Rødhætte, ramadan og rensdyr

07
27
/
10
05
2017
2019
Rødhætte, ramadan og rensdyr bliver projekteret op på det store lærred, når vi i denne og sidste weekend slipper BUSTER løs. Dyk ned i et vanvittigt eventyr med Rødhætte og Askepot, bliv klogere på ramadan, når Hassan skal prøve sin første faste eller tag med Cloudboy ud i det vilde vest. Her kommer søndagens anbefalinger.

Dyk ned i et vanvittigt eventyr med Rødhætte og Askepot, bliv klogere på ramadan, når Hassan skal prøve sin første faste eller tag med Cloudboy ud i det vilde vest. Her kommer søndagens anbefalinger.

GRUMME RIM

Der er vist ikke én her, der ikke kender Rødhætte, Askepot og Snehvide. ’Grumme Rim’ er et bindegalt og herligt eventyr, der på sin helt egen måde kæder alle de kendte eventyr sammen. Denne vanvittigt morsomme filmatisering af Roald Dahls digtsamling, giver os en ordentlig én på opleveren – for intet er helt, som det plejer at være. Rødhætte og Snehvide (som i virkeligheden er blond) er bedste venner, Askepot og Hans med bønnestagen er naboer og prinsen på den hvide hest er i virkeligheden en selvfed blærerøv. Når rulleteksterne glider over skærmen, har du fået historien om, hvordan det i virkeligheden er. Så tag børnene under armen og giv dem splintrende nye eventyr-udsigter!

PaladsSøndag den 8. oktober kl. 10.30Se mere HER

CLOUDBOY

Hvad tror du, der sker, når en storbydreng tvinges ud i den vilde og barske natur? Det får du svaret på, når vi tager med ’Cloudboy’ på en rejse i vildmarken. Niilas har en overordentlig storbymentalitet og en svær hang til teknologi, så da han en dag befinder sig midt i naturen med en lasso i hånden, bliver han sat på en heftig prøve. Da han skal på sommerferie hos moderen i Lapland, bliver det en tur han sent vil glemme. Så tag vildmarkstøjet på og rejs med Niilas på et vaskeægte vildmarkseventyr.

Palads Søndag den 8. oktober kl. 10.00Se mere HER

HASSAN & RAMADANEN

Fodbold og faste går ikke altid hånd i hånd. I ’Hassan og ramadanen’ tager Hassan for første gang nogensinde del i fasten. Men det er altså ikke nemt at spille fodbold på tom mave. Heldigvis tager Hassan for det meste verden med et smil og højt humør, og man kan næsten altid regne med, at han finder sin helt egen vej gennem alting. I denne muntre film kan man blive klogere på både ramadan og den muslimske kultur. Så tag i biffen og kom i godt selskab med Hassan!

PaladsSøndag den 8. oktober kl. 10.45Se mere HER

HJERTESTRENGE

Marie har en inderlig kærlighed til musik, der bare vokser og vokser. Men med et svindende syn er intet rigtig nemt. Marie er en ægte fighter – og intet handicap skal stå i vejen for hendes drøm. Sammen med hendes nye ven Victor bilder hun hele verden ind, at hendes syn er helt perfekt. En fin og hjertevarm fortælling om venskab, kærlighed og de drømme, man skal holde fast i. Så hiv børnene med til en film for hele familien.

PaladsSøndag den 8. oktober kl. 10.00Se mere HER

DYRENES VERDEN

Når vi tager på tur i dyrenes verden, bliver det både gakket og gøglet. Vi åbner op for et mylder af dyr, der roder sig ud i problemer, fjoller rundt og får nye venner. En ko, der mister prikkerne, en hval uden venner og en løve i bad… Ja, det er bare få ud af mange skøre dyr, vi møder på vores vej, når vi indtager børnebiffen. Og bare rolig – vi er godt klar over, at de små rødder ikke kan koncentrere sig i timevis, derfor varer denne herlige kortfilmpakke kun en halv time.

CinemateketSøndag den 8. oktober kl. 12.30Se mere HER

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019