21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

Skoleprogrammet lander den 12. juni!

19
4
/
05
06
2019
2019
BUSTER stikker af fra de voksne i 2019, og lige nu arbejder vi på højtryk for at få lagt sidste hånd på den første del programmet til årets filmfest for børn og unge. I kan godt begynde at glæde jer, for der er under en måned til skoleprogrammet ligger klar til jer online!

Der er sket en masse, siden BUSTER for tredje gang udkom som skole- og familieprogram under CPH PIX Filmfestival i efteråret. BUSTER genopstår nemlig som selvstændig festival d. 23. september - 6. oktober og vi glæder os til at byde publikum indenfor til 14 dage med fantastiske film, nye medier og et helt nyt strategisk fokus på samfundet omkring os. Derudover glæder vi os også til at præsentere jer for et helt nyt visuelt univers og identitet, i løbet af de kommende måneder.

Tre samfundsrelevante temaer

BUSTER vil som altid med garanti tilbyde film, workshops og oplevelser, som kommer vidt omkring en lang række forskellige temaer. I år har vi dog givet os selv et nyt benspænd, og udvalgt tre store, samfundsrelevante temaer, som vi glæder os til at åbne op på tværs af både publikums- og skoleprogram. De tre overordnede temaer på årets festival er:

Klima & naturFællesskab – Identitet

Disse tre store temaer vil blive foldet ud på forskellige måder på tværs af programmet gennem flere forskellige undertemaer, så der er noget for enhver smag, alder og fag. Følg med her på siden hvor vi løbende folder de forskellige temaer ud.

Skoleprogrammet udkommer online onsdag den 12. juni

Endelig kan vi løfte sløret for, hvornår du kan gå på opdagelse i BUSTERs skoleprogram. Fra den 12. juni vil man nemlig igen i år kunne finde det komplette skoleprogram online før sommerferien. Som altid er programmet spækket med lærerige filmoplevelser krydret med oplæg og dialog, samt et stærkt mediedidaktisk workshopprogram på tværs af grundskolens tre trin. Vi præsenterer igen i år en række samarbejder omkring undervisningsmaterialer til filmene. Derudover vil man, som noget nyt, også kunne finde korte undervisningsmaterialer med dialogoplæg til de enkelte film i skoleprogrammet. Undervisningsmaterialerne vil være tilgængelige online fra august.

Som lærer skal der være god tid til at orientere sig i alle vores tilbud til brug i undervisningen. For at gøre planlægningen så let for lærerne som muligt, vil det allerede være muligt at købe billetter til skolevisninger og workshops i ugen hvor skoleprogrammet udkommer, direkte via vores hjemmeside.

Billetpriserne er 17 kr. pr. biografbillet og 600 kr. for en workshopbillet til hele klassen, med mindre andet er anført. Det vil være muligt at købe billetter med EAN-nr. frem til midten af september, og med dankort helt frem til og med festivalen. Læs mere under billetinformation her på siden.

Vi glæder os til at præsentere programmet for jer og ikke mindst til at se en masse glade børn og unge i biograferne fra den 23. september til 6. oktober!

BUSTER udkommer atter som selvstændig filmfestival for børn og unge den 23. september - 6. oktober 2019 efter tre år som skole- og familieprogram under CPH PIX.

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019