21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

Så er det nu, det går løs på BUSTER!

27
27
/
09
05
2017
2019
I dag skyder vi årets BUSTER i luften! Det betyder, at de næste to weekender er fyldt med film, gak og løjer for hele familien! Kom med til Red Barnet Galla i cirkussets tegn, tag på eventyr med Ronja Røverdatter – eller vær med, når vi indtager Ama’r. Her guider vi til fede filmoplevelser for hele familien:

Kom med til Red Barnet Galla i cirkussets tegn, tag på eventyr med Ronja Røverdatter – eller vær med, når vi indtager Ama’r. Her guider vi til fede filmoplevelser for hele familien:

Når vi på lørdag åbner dørene op for årets familieprogram, lover vi, at du kommer i vaskeægte cirkusstemning. Det bliver en festlig dag i manegen, når vi inviterer til Red Barnet Galla med visningen af Lotte Svendsens nye ‘Sikke et cirkus’. På dagen ruller vi Rosa fra Rouladegades cirkusvogn frem foran Palads og så byder vi velkommen til et par velkendte Ramasjang-ansigter fra filmen!

I ‘Sikke et cirkus’ følger vi det unge, livlige cirkusbarn Ramona. Alt er næsten, som det plejer at være i Cirkus Summarum. Ramona elsker livet i og uden for manegen og ikke mindst sin brogede cirkusfamilie. Men mystiske hændelser og spor i sneen, sætter gang i et mysterium, der vender tingene på hovedet hos den lille cirkusfamilie.

Udover en dejlig cirkusfest, har vi også andre herligheder på programmet:

Skilsmissefest

Lørdag den 30. september inviterer vi sammen med Børns Vilkår til den første skilsmissefest nogensinde! På dagen sætter vi fokus på de svære tanker i smadderhyggelige og festlige omgivelser. Vi ruller lærredet ud og viser fire stopmotion-film lavet af skilsmissebørn og så runder vi dagen af med lege for børn og barnlige sjæle, hvor vi snakker lidt om det at være en skilsmissefamilie. Så tag mor eller far under armen til en skilsmissefest, hvor tabu er et fy-ord!

Børns VilkårLørdag den 30. september kl. 10.00Køb billet HER

Ronja Røverdatter-Maraton

Hold så fast på hat og briller! På lørdag inviterer vi til et vaskeægte Ronja Røverdatter-maraton, når vi viser samtlige 26 (!) afsnit af Goro Miyazakis animerede manga-tegneserie. Over 10 timer kan du komme med Ronja på utallige eventyr, der troligt holder fast i Astrid Lindgrens oprindelige historie. Men bare rolig – der vil selvfølgelig være korte pauser i løbet af hele dagen. Er du og familien ellevild med Ronja? Så er det da nu, I skal slå til!

Charlottenborg KunsthalLørdag den 30. september kl. 10.00Køb billet HER

BUSTER indtager Ama’r

Når BUSTER indtager Ama’r under festivalen, har vi aktiviteter med alt mellem himmel og jord. Tag din blødeste hovedpude og din allerbedste bamse under armen, når vi inviterer til drønhyggelig dynefest med klassikeren ‘Lille Nemo – på eventyr i drømmeland’. Efter filmen skal vi lave vores egne svævende senge og drømmeflyvere, så vi kan drømme os væk sammen! Hvis du hellere vil skabe dit eget filmunivers, får du chancen, når vi skal lave fantasifulde animationsfilm med stopmotion. Vi leger med alt fra modellervoks og tegninger til grene og blade – og det bliver hylende hyggeligt.

‘Drøm, hyg og byg – Lille Nemo på eventyr i drømmeland’Børnekulturhus Ama’rSe tidspunkt for visninger HER

‘Lav fantasifulde animationsfilm’Teater ZeBU Se tidspunkt for visninger HER

BUSTER for de mindste

De mindste hoveder i familien skal selvfølgelig ikke glippe årets BUSTER. Derfor har vi en række finurlige film på programmet, der henvender sig til børn fra 3 år og opefter. Vi inviterer blandt andet de allermindste poder indenfor i biografmørket til ‘Min første biograffilm: Kasper & Sofie – ud på tur’, hvor de små skal have deres (måske) første oplevelse af biografens magi. I biografmørket blænder vi også op for de to elskelige pelsbolde ‘Kiwi & Strit’, der tager os på hverdagseventyr, når de skal spille fodbold, bage kage og gøre forårsrent!

‘Min første biograffilm’CinemateketSe tidspunkt for visninger HER

‘Kiwi & Strit’CinemateketSe tidspunkt for visninger HER

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019