21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

Ny serie: BUSTER FOR REAL

10
10
/
09
09
2019
2019
I vores ny serie BUSTER FOR REAL inviterer vi dig med bag kulissen, hvor du har mulighed for at møde nogle af de personer, du kender fra skærmen - i virkeligheden! Mød blandt andet youtuber Laura Caroline Keil, skuespillerne fra DR Ultras 'Klassen' og den professionelle FIFA-spiller Frederik Fredberg.

YOUTUBE FOR REAL: LAURA KEIL

ALDER Anbefales fra 10 år

Laura Caroline Keil startede som YouTuber i 2016 og sidenbegyndelsen har hun opbygget en følgerskare på over 68.000 subscribers. Rejser, sport og ikke mindst klima er omdrejningspunktet for Lauras YouTube-univers, hvor seerne kan følge med hende ud i verden for at surfe, samle plastik, testebæredygtige alternativer og endda lære, hvordan man indretter en lejlighed på miljørigtig vis. Nu kan du møde Laura i egen person til dette særligearrangement, hvor vi også viser et udvalg af hendes bedste videoer. Laura vilselv fortælle om sin tilværelse som YouTuber og du får mulighed for at stillehende alle de spørgsmål, du har ønsket at få svar på. Så hop ud af cyberspace og grib chancen for at møde en vaskeægte YouTuber - for real!

Læs mere og køb billet her.

FRIKVARTER MED KLASSEN

ALDER Anbefales fra 6 år

'Klassen' er DR Ultras helt egen serie om skoledagens små og store beretninger. Nu får du mulighed for at komme et smut bag skærmen og hilse på seriens hovedpersoner, når BUSTER inviterer til en unik særvisning med både velkendte og endnu usete 'Klassen'-afsnit. Glæd dig til at møde skuespillerne fra tredje, femte og den helt nye sæson af 'Klassen', som mellem afsnittene vil fortælle om deres personlige oplever med serien og de både sjove og svære emner, den italesætter. Det hele bliver styret af moderator og DR-vært Jannik Schow, kendt fra 'Ultra smider tøjet', og det vil naturligvis være muligt selv at stille spørgsmål til alle de seje drenge og piger, der medvirker i serien. Så tag en pause fra skærmen og hold et velfortjent frikvarter med 'Klassen'!

Læs mere og køb billet her.

BUSTER GAMER: FIFA FOR REAL

ALDER Anbefales fra 10 år

I år blænder BUSTER op for den første FIFA-turnering i festivalens historie - dagen efter det nye FIFA20 udkommer! Tilmeld dig selv og din bedste FIFA-buddy til 2v2-turneringen og vær med i kampen om det det sprit nye FIFA20 - og en helt unik mulighed for at spille vinder-kamp mod selveste Frederik Fredberg, Brøndbys professionelle FIFA-spiller og Nordisk Mester 2019. Frederik vil være til stede under under hele turneringen, så måske I også er heldige at få et par svedige gaming-tips med hjem fra mesteren selv. Vi lægger ud med 16-delsfinaler og der er plads til op til 32 deltagende hold af to spillere. Finalekampen spilles selvfølgelig på storskærm med formidable tilskuerpladser. Bring your best game - og bliv den første FIFA-vinder i BUSTERs historie! Turneringen er ikke associeret med, eller sponsoreret af EA Inc. eller deres partnere. Arrangementet er støttet af Frederiksberg Fonden og Frederiksberg Kommune.

Læs mere og køb billet her.

FILMSKABER-DAG: AMA'R INDEFRA

ALDER Anbefales fra 6 år

Børnekulturhus Ama'r ruller den røde løber ud og byder velkommen til en festlig filmdag med workshops og filmvisninger. Siden august har et hold filmglade børn lavet personlige dokumentarfilm med den prisvindende instruktør Ida Grøn, og denne dag kan du møde de nyudklækkede børnedokumentarister til premiere på deres film om helt særlige steder på Amager. Det sker kl. 11 og er helt gratis! Derudover viser vi også en spændende dokumentarfilm - med gæster - i Børnekulturhusets biograf, og har du selv lyst til at prøve kræfter med filmmediet, er der animationsworkshops for hele familien i kulturhusets værksted. Dagen er skabt i samarbejde med CPH:DOX Everyday, Amager Øst og Amager Vest Lokaludvalg. Vær opmærksom på, at billetter til dele af arrangementet sælges særskilt.

Læs mere og køb billet her.

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019