21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

Ny serie: BØRNEMAGT

05
16
/
09
09
2019
2019
Ikke mere voksensnak! Velkommen til vores spritnye serie, hvor vi giver børn og unge mikrofonen og vender vigtige emner som fremtidens skole, klimaet og integration i bedste 'Mads og monopolet'-stil! Børnemagt præsenteres i samarbejde med Rytmisk Center.

KLIMAGALLA

ALDER Fra 10 år
SPROG
Danske undertekster

Vi skyder festivalen i gang med gallavisningen af '2040' - en forfriskende og inspirerende film, om kreative klimaløsninger. Efter filmen kan du møde de unge og seje miljøforkæmpere og klimaforskere Astra, Ungdom NOAH og Fridays for Future, som får mikrofonen og i ægte 'Mads og monopolet'-stil debaterer om klimaet, og hvad vi kan gøre for at redde miljøet. Anders Morgenthaler er dagens ordstyrer.

Læs mere og køb billet her

GENOPDAG SKOLEN PÅ UNGDOMSØEN!

ALDER Fra 10 år
SPROG
Med dansk tale

Hvordan ville skolen se ud, hvis børnene bestemte?
Sejl med os ud på Ungdomsøen og bland dig i debatten om fremtidens skole. Vi viser 'Genopdagelsen' om en flok børn, der skaber deres eget samfund på en forladt byggegrund, og bagefter vil DR Ultra-værten Anna Lin hjælpe os med at fantasere os frem til, hvordan en almindelig skoledag ville se ud, hvis det var børnene, der bestemte!

Læs mere og køb billet her

Q'S BARBERSHOP OG UNGDOMSPANEL

ALDER Fra 11 år
SPROG
Med dansk tale

Kom til debat med unge meningsdannere, når vi inviterer indenfor til en debat om integrations-dilemmaer i skolegården! Her viser vi filmen Q's Barbershop om en munter og snakkesalig frisør i Vollsmose, og derefter tager panelet, som består af filmens skuespiller, Fuad Gomas, og meningsdanner, Nadeen Aiche, en snak om integration, med radiovært Andrew Moyo som kyndig panelstyrer.

Læs mere og køb billet her

Alle arrangementer i serien Børnemagt præsenteres i samarbejde med Rytmisk Center med støtte fra Nordea Fonden.

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019