21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

Ny programchef for BUSTER

22
22
/
11
11
2019
2019
Mariella Harpelunde Jensen er ny programchef for Københavns store børnefilmfestival BUSTER og skal sammen med ledelsen i Copenhagen Film Festivals over de kommende år udvikle festivalen til en moderne digital landsdækkende børnefilm- & mediefestival med stærke fællesskaber, der appellerer til nutidens børn og unge og ikke mindst de danske daginstitutioner, skoler og ungdomsuddannelser.

BUSTER er Danmarks store film- og mediefestival for børn og unge. I 19 år har festivalen hvert år inviteret til 14 dage med film fra hele verden, tilsat workshops, dialog, interaktion og unikke oplevelser. I alt ser 30.000 børn film på festivalen hvert år.  

“BUSTER er allerede et sted, hvor børn og unge kan opleve, debattere, lære og stille spørgsmål til de ting, der fylderi verden – i dag og i morgen”, udtaler Tine Fischer, direktør for BUSTER og Copenhagen Film Festivals, ”og vi glæder os til sammen med Mariella Harpelunde at gentænke festivalen og skabe en moderne film- og mediefestival for børn og unge. BUSTER skal være en levende festival på nettet, på digitale platforme, i biografernes mørke, hjemme i stuen med familien - og ude i landet på skoler, i børnehaver, på biblioteker og i sportsklubber”.

Mariella Harpelunde Jensen har et mangeårigt virke som instruktør, manusforfatter og producent af børnefilm og tv-serier på DR Ramasjang og DR Ultra bag sig. Hun har produceret til tv, til nettet og til YouTube og markeret sig som en stærk stemme og organisator i det danske børnemedielandskab.

“Det er et kæmpe privilegium at stå i spidsen for BUSTER. Vi skal lytte til børnene og de unge og skabe spændende nye rammer for filmkunsten og dansk børnefilm, børne-tv, spil, medier og leg”, udtaler hun.  

BUSTER vil fortsat invitere børn og unge mellem 3 og 16 til at se gode film i øjenhøjde i et stærkt filmprogram. Festivalens mål er at invitere til dialog og pirre nysgerrigheden til at gå på opdagelse i et univers af film, spil og medier, der giver både stof til eftertanke og motion til lattermusklerne, uanset alderstrin.

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019