21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

Mod det uendelige univers!

26
27
/
08
08
2019
2019
Er du vild med det store verdensrum, stjerner, aliens og månelandinger? Vi har spækket årets program med spacey film, så både store og små astronauter kan komme på rumrejse med BUSTER.

Bjergkøbing rejser til månen

ALDER Anbefales fra 0. til 5. klasse
KLASSETRIN
Indskoling
FAG
Dansk, Natur/teknologi

I ‘Bjergkøbing rejser til månen’ følger vi trioen Theodor, Ludvig og Sofus. Theodor og Sofus er ivrige efter at hjælpe den norske regering med at komme til månen, efter det er blevet bestemt ved lov, at man kan eje selveste månen! Ludvig er dog utrolig skeptisk omkring denne beslutning om at kunne eje månen, men da Sofus skal afsted med raketten og statsmanden Vigfus, får Ludvig ved et tilfælde forvildet sig op i raketten inden afgang. Hele landet holder øje med Sofus og Vigfus, da nedtællingen begynder, og Theodors og Sofus’ gode intentioner om at komme til månen bliver udfordret af Vigfus, som synes at være utrolig interesseret i det særlige månestøv. Har regeringen helt rene planer om rejsen til månen?
Køb billet her.

Alene i rummet

ALDER Anbefales fra 4. til 6. klasse
KLASSETRIN
Mellemtrin
FAG
Dansk, Natur/teknologi

Jorden er gået under. To søskende, Gladys og Keaton, er de eneste overlevende, og på nuværende tidspunkt sidder de i rumskibet, Svea, på vej mod planeten Vial. De håber på at kunne danne et nyt liv på Vial, men vejen er ikke let, for der er 8000 dage til de når dertil, og det har der været i en del år indtil videre! En dag flyver et ukendt skib ind i Svea, og deres tosomhed brydes! Rumvæsnet skaber splid mellem de to søskende, som starter en kamp om tillid. De to søskende må derfor sammen med rumvæsnet erkende, at samarbejde måske alligevel er vejen frem for menneskehedens overlevelse! 
Køb billet her.

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019