21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

Lyden af BUSTER

05
27
/
10
05
2017
2019
Har du nogensinde tænkt over, hvordan BUSTER lyder? I weekenden skruer vi helt op for lyden og giver dig en direkte øresnegl til BUSTERs lydtapet. Begiv dig ind i biografen til et tomt lærred med gyser-volumen i top, slå ørerne ud til en stumfilmkoncert med unge musikalske legebørn eller bevæg dig rundt på de skrå brædder med en sød melodi i øret.

I weekenden skruer vi helt op for lyden og giver dig en direkte øresnegl til BUSTERs lydtapet. Begiv dig ind i biografen til et tomt lærred med gyser-volumen i top, slå ørerne ud til en stumfilmkoncert med unge musikalske legebørn eller bevæg dig rundt på de skrå brædder med en sød melodi i øret.

STUMFILMKONCERT – FILMMUSIK FOR BØRN

Forbered dig på filmkoncertfest for alle sanser, når vi inviterer til stumfilmkoncert på søndag. Stumme film og musikalske børn har vist sig at være en intet mindre end fantastisk cocktail. 16 gæve unge tager deres instrument under armen og skruer op for lydtapetet til fire fine Chaplin-klassikere. Afrikanske spilledåser, pivedyr, valhorn og harper er bare få af de instrumenter, der vil udfylde rummet med søde toner. Så varm hænderne op til klapsalver, og tag familien i hånden, når vi byder indenfor til en filmkoncert, I sent vil glemme. Hele baduljen kan du få for 15 kr. pr. næse.

PumpehusetSøndag den 8. oktoberKøb billetter HER.

RADIOBIOGRAF FOR BØRN

Har du en meget livlig fantasi? Så må vores radiobiograf på lørdag være noget for dig. Sammen med Københavns Radiobiograf trækker vi dig ind i biografmørket til et helt tomt lærred og med gyser-volumen skruet op. Vi præsenterer et unikt udvalg af radiofortællinger, hørebilleder og dokumentarprogrammer, når vi skal lytte efter og se, hvordan gys og stemning kan skabes for det indre blik. Lyden af mørke, mareridt og mærkelige stemmer skrues op – og det bliver først og fremmest helt igennem (u)hyggeligt!

CinemateketLørdag den 7. oktoberKøb billetter HER.

 LÆG ÆGTE MONSTERSTEMMER!

Når vi på lørdag og søndag skal eksperimentere med monsterstemmer, bliver det intet mindre monsterhyggeligt. Mumler en mumie? Og hvordan lyder en lille vampyr uden hugtænder? Det kan du helt selv bestemme, når vi skal lægge stemmer til film. Du udvælger helt selv de scener fra animationsfilmen ’Hotel Transylvania 2’, som du vil gøre levende med lyd. Om de skal være klamme, klistrede eller uhyggelige, bestemmer du. Så kom med til en uhyre sjov dag!

Frederiksberg HovedbibliotekLørdag den 7. oktober kl. 10.30 & 12.45AbsalonSøndag den 8. oktober kl. 10.30 & 13.00Køb billetter HER.

UGLER OG MUS

Kom i højt humør med denne børnemusical, der blander naturvejledning og venskabshistorie, når fire umage venner tager på eventyr i det grønne på deres lejrskole for at redde musen Peepeep. Da den lille gnaver bliver taget af en ugle, begiver kammeraterne sig ud i skoven, hvor de alle fire virkelig får øjnene op for, hvordan naturen hænger sammen. En sød og sjov film om venskab og uglegylp – tilsat masser af musik.

CinemaxXSøndag den 8. oktober kl. 10Køb billetter HER.

BALLERINA

Få afløb for din indre balletdanser med dette forrygende animationseventyr om den ukuelige pige Félicie, der drømmer om at komme ind på balletskolen i Paris. Men at nå drømmen bliver ikke sådan lige en dans på roser. Til enhver ballerina-film bør der være en tilhørende balletopvisning. Derfor har BUSTER sørget for, at Therese Bøvings balletskole fortryller jer med pirouetter, tenduer og pliéer, så I kan komme i vaskeægte ballerina-stemning inden filmen.

PaladsLørdag den 7. oktober kl. 10Køb billetter HER.

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019