21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

Kun to dage til BUSTER

26
27
/
09
05
2017
2019
Om to dage indtager BUSTER København med massevis af filmoplevelser for børn og unge. Som altid er der noget for enhver smag – i dag får du 5 håndplukkede oplevelser, du ikke må misse under årets festival.
Skilsmissefest

Tag mor, far eller begge i hånden, når vi sammen med Børns Vilkår inviterer til den allerførste skilsmissefest nogensinde! Det bliver en hyggelig dag i delefamiliens tegn, hvor vi viser fire stopmotion-film lavet af skilsmissebørn. Efter filmen runder vi dagen af med lege for hele familien, hvor børn og voksne sammen kan tale om svære emner – det sker selvfølgelig under festlige rammer, så de svære tanker bliver nemmere at tale om!

Børns VilkårLørdag den 30. septemberKl. 10.00 – Køb billet HER

Drøm, hyg & byg i Børnekulturhus Ama’r

Vi skal på eventyr i drømmeland, så tag din hovedpude og allerbedste bamse under armen. Vi ruller lærredet ud for ‘Lille Nemo – På eventyr i drømmeland’, hvor Nemo tvinges til at tage kampen op mod mareridtlandets hersker. Efter filmen skal der bygges drømmeflyvere, balloner og svævende seng. Der er dømt dynehygge til den helt store guldmedalje!

Børnekulturhus Ama’rSøndag den 1. oktober.Kl. 11.30 – Køb billet HER

Lav fantasifulde animationsfilm

Sæt fut i fantasien og kom og leg med, når vi skal lære at lave vores egne animationsfilm på iPad. Vi vækker modellervoks, tegninger, grene og blade til live med stopmotionteknikken. Her får du altså chancen for at skabe et filmunivers af figurer og kulisser, du helt selv bestemmer.

Teater ZeBU Lørdag den 30. septemberKl. 10.30: Køb billet HERKl. 13.00: Køb billet HER

Søndag den 1. oktoberKl. 10.30: Køb billet HERKl. 13.00: Køb billet HER

Flemming Quist Møller på Storm P. Museet

Kom med til en eventyrlig dag i selskab med selveste Flemming Quist Møller og en række af hans livlige fortællinger. Dyk med Benny ned i badekarret, rejs med Snuden til storbyen eller kom og fejr Cykelmyggen Egons halve århundrede. Efter filmen kan du på egen hånd vandre rundt i forfatteren og tegnerens fantasifulde univers.

Storm P. MuseetLørdag den 7. oktoberKl. 10.30 – ‘Cykelmyggen og Dansemyggen’. Køb billet HERKl. 11.30 – ‘Bennys Badekar’ & ‘Snuden Rejser Hjemmefra’. Køb billet HER

Stumfilmkoncert af børn og unge

Forbered dig på en sanseoplevelse ud over det sædvanlige, når vi inviterer til et brag af en stumfilmkoncert. Arrangementet er kulminationen på fire gruppers intense og kreative arbejde på workshoppen ‘Filmmusik for børn’, hvor børn og unge skal skabe musik- og lydside til stumfilmklassikere. Præsenteres i samarbejde med DPA, Rytmisk Center og JazzDanmark

PumpehusetSøndag den 8. oktober.Kl. 11.30 – Køb billet HER

 

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019