21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

Kom i praktik på BUSTER 2019

21
28
/
05
06
2019
2019
Vil du være med til at stable Danmarks største film- og mediefestival for børn og unge på benene? Så er det måske dig, vi skal byde velkommen som det nyeste medlem af festivalfamilien! BUSTER søger praktikanter til frivilligkoordinering, grafik og video.

BUSTER genopstår som selvstændig film- og mediefestival dette efterår, med store ambitioner om at levere de allerbedste oplevelser for børn, unge og barnlige sjæle. Til den opgave har vi brug for dig, hvis du brænder for at formidle og afvikle det bedste film- og eventprogram, som BUSTER nogensinde har haft!

Du får praktisk erfaring inden for en lang række områder afhængig af afdeling og mulighed for at sætte dit helt eget præg på festivalen. Vi lover, at du får masser af ansvar, udfordringer og ikke mindst en social og dynamisk arbejdsplads i nye lokaler i Kødbyen, hvor der er højt til loftet, plads til skøre ideer og et stærkt socialt sammenhold på tværs af hele festivalholdet.

LIGE NU SØGER VI PRAKTIKANTER TIL FØLGENDE OMRÅDER:

Frivilligkoordinering og produktion

Er du god til mennesker? Og er du struktureret og kan bevare overblik og overskud? Så er det måske dig, vi mangler på årets festivalhold. BUSTER afholdes hvert år med uvurderlig hjælp fra en stor gruppe frivillige. Så mange, at vi også har brug for 1-2 praktikanter til, sammen med vores produktionshold, at lede og fordele arbejdet, motivere vores frivillige og samtidig sørge for at servicen i vores festivalcentrum er i top. Arbejdsopgaverne består bl.a. af:
• rekruttering af frivillige inkl. personlige profiler
• udarbejdelse af vagtplaner
• koordinering mellem vores forskellige afdelinger og arbejdsopgaver
• planlægning og afvikling af møder og arrangementer for de frivillige
• planlægning og betjening af vores festivalcentrum

Som frivillig- og produktionspraktikant får du mulighed for at prøve kræfter med koordinering af frivillige og service på en større festival, samt et indblik i den københavnske kultur- og filmbranche. Du vil få ansvaret for dine egne projekter, under ledelse af vores B&U-ansvarlige, og kommer til at indgå i et tæt samarbejde med festivalens øvrige afdelinger. 

Vi forventer at du:
• er en teamplayer, der elsker at arbejde sammen med andre
• er god til at bevare overblikket, også i pressede situationer
• er struktureret og overholder dine deadlines
• er serviceminded og har lyst til at være festivalens ansigt udadtil overfor frivillige og gæster

Kontaktperson for yderligere spørgsmål: Sidsel Søgaard Spas / sidsel@cphpix.dk 

––––––––––––––––––––

Videoproduktion

Er du en dygtig videograf, kan du lide at nørde med filmtekniske detaljer og kunne du tænke dig at udvikle og producere videoindhold for en af Københavns mest markante kulturbegivenheder for børn og unge? Som videopraktikant kommer du til at indgå i et team med 2-3 andre praktikanter, en pressekoordinator og festivalens kommunikationschef. Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at bidrage til udviklingen af nye kreative indholdsformater til web og sociale medier, og du vil komme til at filme og klippe trailers, interviews og Q&As med festivalens gæster samt events under festivalen.

Du vil få ansvar for dine egne projekter – fra konceptudvikling til tilrettelæggelse og produktion. Derfor forventer vi, at du kan tænke kreativt, har stor æstetisk sans og er eminent til at omsætte ideer til visuelle udtryk. Du kan arbejde struktureret og levere opgaver af høj kvalitet i et hurtigt tempo. Da du selv skal bidrage til alle produktionens faser, forventer vi, at du har stærke tekniske færdigheder og er rutineret bruger af Final Cut, Premier eller et andet klippeprogram. Har du erfaring med motion graphics, er det kun et plus, men bestemt ikke et krav. Praktikken kræver at du selv har klippeprogram på computeren, og det er en fordel, at du har eget kamera, som du arbejder hjemmevant med.

Kontaktperson for yderligere spørgsmål: Sofie Bjerregaard / sofie@cphpix.dk 

––––––––––––––––––––

Grafik

BUSTER står overfor at skulle implementere årets spritnye visuelle identitet på både digitale og trykte medier. Til det har vi brug for et team af grafiske praktikanter, der kan assistere vores art director og kommunikationsafdeling.  Så elsker du at fortælle historier i billeder og kan du lide at nørde med tekniske detaljer? Så er du måske vores næste grafik-praktikant, der skal hjælpe med at udvikle og producere indhold til BUSTERs eget website og sociale medier.

Dine opgaver vil blandt andet være:
• Research og idéudvikling
• Opsætning af programavis og andet markedsføringsmateriale
• Udvikling og produktion af visuelt indhold til digitale kanaler, herunder festivalens hjemmeside og sociale medier

Vi forventer at du:
• har æstetisk flair og øje for detaljen
• er kreativ og god til at omsætte idéer til visuelle udtryk
• er struktureret og overholder dine deadlines

Du skal være rutineret bruger af InDesign, Photoshop og Illustrator. Vedhæft gerne portfolio til din ansøgning.

Kontaktperson for yderligere spørgsmål: Mathias Büchner Jensen / mathias@cphdox.dk

Praktisk info

Praktikperioden løber fra 1. august til 31. oktober og er som udgangspunkt fuldtid (30-37 timer), men arbejdsmængden varierer, og vi tager selvfølgelig hensyn til dit studie. Praktikken er ulønnet, så du skal gerne kunne bruge det som led i en igangværende uddannelse. 

Det er en forudsætning, at du kan arbejde alle dage (også weekender) under festivalen fra 23. september til 6. oktober.

Sådan søger du

Ansøgningsfristen er den 15. juli 2019 kl. 12.00.
Send en motiveret ansøgning samt CV til praktik@cphpix.dk

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019