23/09 - 06/10 2019
23/09 - 06/10 2019

Kom i praktik på BUSTER 2019

21
11
/
05
06
2019
2019
Vil du være med til at stable Danmarks største film- og mediefestival for børn og unge på benene og få dig en oplevelse for livet? Så er det måske dig, vi skal byde velkommen som det nyeste medlem af festival-familien.

BUSTER genopstår som selvstændig film- og mediefestival dette efterår, med store ambitioner om at levere de allerbedste kvalitetsoplevelser for børn, unge og barnlige sjæle. Til den opgave har vi brug for dig, hvis du brænder for at sammensætte, planlægge, formidle og afvikle det bedste film- og eventprogram, som BUSTER nogensinde har haft!

Som praktikant på BUSTER får du sat skub i din videre karriere og et unikt indblik i kultur- og filmbranchen. Du får praktisk erfaring inden for en lang række områder afhængig af afdeling og mulighed for at sætte dit helt eget præg på festivalen. Vi lover at du får masser af ansvar og udfordringer og ikke mindst en social og dynamisk arbejdsplads i nye lokaler i Kødbyen, hvor der er højt til loftet, plads til skøre ideer og et stærkt socialt sammenhold på tværs af hele festivalholdet.

Lige nu søger vi praktikanter til følgende OMRÅDER:

Frivillige og produktion

Er du god til mennesker? Vil du gerne vil have ledererfaring og er en du struktureret person med både overblik og overskud? Så er det måske dig, vi mangler på årets festivalhold. Festivalen afholdes hvert år med uvurderlig hjælp fra en stor gruppe frivillige. Så mange at vi også har brug for 1-2 praktikanter til, sammen med vores produktionshold, at lede og fordele arbejdet og samtidig sørge for at servicen i vores festivalcentrum er i top. Arbejdsopgaverne består bl.a. af:

• rekruttering af frivillige inkl. personlige profiler
• udarbejdelse af vagtplaner
• koordinering mellem vores forskellige afdelinger og arbejdsopgaver
• planlægning og afvikling af møder og arrangementer for de frivillige
• planlægning og betjening af vores festivalcentrum

Som frivillig- og produktionspraktikant får du en unik mulighed for at prøve kræfter med koordinering af frivillige og service på en større festival, samt et indblik i den københavnske kultur- og filmbranche. Vi lover at du får masser af ansvar og udfordringer og ikke mindst en social og dynamisk arbejdsplads i nye lokaler i Kødbyen, hvor der er højt til loftet, plads til skøre ideer og et stærkt socialt sammenhold på tværs af hele festivalholdet. Du vil få ansvaret for dine egne projekter, under ledelse af vores B&U ansvarlige, og kommer til at indgå i et tæt samarbejde med festivalens øvrige afdelinger.

Vi forventer at du:
• først og fremmest er en teamplayer, der elsker at arbejde sammen med andre
• godt kan lide – og er god til – at bevare overblikket, også i pressede situationer
• er struktureret og overholder dine deadlines
• er servicemindet og har lyst til at være festivalens ansigt udadtil overfor frivillige og gæster

Kontaktperson for yderligere spørgsmål: Sidsel Søgaard Spas / sidsel@cphpix.dk
Læs det fulde opslag her

––––––––––––––––––––

Videoproduktion

Er du en dygtig videograf, kan du lide at nørde med filmtekniske detaljer og kunne du tænke dig at udvikle og producere videoindhold for en af Københavns største kulturbegivenheder? Som videopraktikant kommer du til at indgå i et team med 2-3 andre praktikanter, en pressekoordinator og festivalens kommunikationsansvarlige. Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at bidrage til udviklingen af nye kreative indholdsformater til web og sociale medier, og du vil komme til at filme og klippe trailers, interviews og Q&As med festivalens gæster samt events under festivalen.

Du vil få ansvar for dine egne projekter – fra konceptudvikling til tilrettelæggelse og produktion. Derfor forventer vi, at du kan tænke kreativt, har stor æstetisk sans og er eminent til at omsætte ideer til visuelle udtryk. Du kan arbejde struktureret og levere opgaver af høj kvalitet i et hurtigt tempo. Da du selv skal bidrage til alle produktionens faser, forventer vi, at du har stærke tekniske færdigheder og er rutineret bruger af Final Cut, Premier eller et andet klippeprogram. Har du erfaring med motion graphics, er det kun et plus, men bestemt ikke et krav. Praktikken kræver at du selv har klippeprogram på computeren, og det er en fordel, at du har eget kamera, som du arbejder hjemmevant med.

Kontaktperson for yderligere spørgsmål: Sidsel Søgaard Spas / sidsel@cphpix.dk
Læs det fulde opslag her

–––––––––––––––––––––

Praktisk info
Praktikperioden løber fra august til 31. oktober og er som udgangspunkt fuldtid (30-37 timer), men arbejdspresset varierer, og vi tager selvfølgelig hensyn til dit studie. Praktikken er ulønnet så det er en klar fordel, at du kan bruge den som led i en igangværende uddannelse. Det er en forudsætning, at du kan arbejde alle dage (også weekender) under festivalen fra 23. september til 6. oktober.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er 19. juni 2019 kl. 12.00. Vi indkalder løbende til samtaler. Send en motiveret ansøgning samt CV til praktik@cphpix.dk.

––––––––––––––––––––––

Udløbne opslag

Program & event – Opslaget er udløbet

Det vigtigste er ikke, at du allerede har en masse erfaring med festivaler og events, men at du er villig til at lære, at du tør springe ud i nye udfordringer og påtage dig ansvar – for det får du en masse af. Til gengæld lover vi en social og dynamisk arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, plads til skøre ideer og masser af sociale arrangementer på tværs af organisationen.
Som praktikant i vores program- og eventafdeling kommer du til at indgå i et team med 1-2 andre praktikanter, en eventkoordinator samt festivalens programansvarlige og projektleder. Du vil samtidig arbejde i tæt kontakt med festivalens øvrige afdelinger, såsom kommunikation og marketing. Dine arbejdsopgaver består blandt andet i at udforme og afvikle aktiviteter og events, der rækker ud over filmprogrammet, samt formidling og outreach af festivalens program til skoler, institutioner og familiepublikummet i Københavnsområdet. Det er derfor essentielt, at du er imødekommende og har mod på at håndtere publikum i alle aldre.

Du vil få ansvaret for dine egne mindre projekter – fra konceptudvikling og budgethåndtering til tilrettelæggelse og afvikling. Derfor forventer vi, at du kan tænke kreativt, arbejde struktureret og har stor interesse for at skabe og formidle kulturtilbud til børn og unge – både til underholdning, undervisningsbrug og med henblik på filmbranchen. Vi forventer ligeledes, at du har mod på selv at tage initiativ til nye opgaver, og at du kan lide at skrive – og gør det godt og fejlfrit – samt ikke er bange for at gribe knoglen, når det er nødvendigt.

Kontaktperson for yderligere spørgsmål: Nikolai Schulz / nikolai@cphpix.dk
Læs det fulde opslag her

Kommunikation – Opslaget er udløbet

Du behøver ikke være verdensmester i kommunikation (det skal du nok blive). Det vigtigste er, at du er villig til at lære, at du tør springe ud i nye udfordringer og påtage dig ansvar – for det får du masser af.

Som praktikant i kommunikationsafdelingen kommer du til at indgå i et team med 2-3 andre praktikanter, en pressekoordinator og festivalens kommunikationsansvarlige. Du vil få ansvar for dine egne, mindre projekter, og derfor forventer vi, at du kan tænke kreativt og arbejde selvstændigt. Du har desuden et sundt forhold til research og kan levere opgaver af høj kvalitet i et hurtigt tempo.
Kommunikationsafdelingen søger praktikanter indenfor følgende områder:

Sociale medier: Tjekker du jævnligt dine newsfeed på diverse sociale medier, har du helt styr på hvem du kan fange på de forskellige platforme og har du sans for æstetik og legende indhold? Så er du måske vores nye SoMe-praktikant, der får ansvaret for at producere godt og kreativt indhold til vores digitale platforme, og udvikle dem i nye retninger. Du vil kort sagt være med til at sikre, at festivalens indhold når ud til publikum, og det er selvfølgelig et stort ansvar. Men bare rolig, vi hjælper dig.

Dansk presse & redaktion: Kan du skrive og vinkle den gode historie og har du mod på at pitche historier ind til journalister over telefonen? Så er du måske en af vores kommende pressepraktikanter. Dine arbejdsopgaver består i at finde de gode historier på tværs af festivalens program, skrive pressemeddelelser og nyhedsbreve, være i løbende dialog med journalister, opdatere festivalens hjemmeside og selvfølgelig se en hulens masse film. Du kommer til at skrive rigtig meget, og derfor er det et must, at du kan lide det – og at du gør det godt og fejlfrit.

Kontaktperson for yderligere spørgsmål: Sidsel Søgaard Spas / sidsel@cphpix.dk
Læs det fulde opslag her

Visuel kommunikation og grafisk design – Opslaget er udløbet

BUSTER får i 2019 en visuel overhaling, og vi står overfor at skulle implementere en spritny visuel identitet. Det bliver din fornemmeste opgave at være med til at sikre, at projektet bliver ført sikkert i havn, i samarbejde med den grafiske projektleder og eksternt bureau. Som grafisk praktikant bliver du en del af festivalens kommunikationsafdeling sammen med 2-3 andre praktikanter, en pressekoordinator og festivalens kommunikationsansvarlige.

Du vil få ansvar for egne mindre koncepter fra research og idéudvikling til eksekvering. Du sætter en ære i at levere opgaver af høj kvalitet til tiden, har sans for æstetik og detalje og kan designe samt eksekvere grafisk materiale til både digitale og trykte medier. Du er rutineret bruger af InDesign, Photoshop og Illustrator, og har du erfaring med motion graphics, er det et plus, men ikke et krav. Det er en fordel, hvis du kan arbejde på din egen computer under praktikken.

Kontaktperson for yderligere spørgsmål: Sidsel Søgaard Spas / sidsel@cphpix.dk
Læs det fulde opslag her

Marketing og produktion – Opslaget er udløbet

Som praktikant i marketingafdelingen får praktisk erfaring med salg og markedsføring af en stor kulturbegivenhed med plads til nye ideer. Dine arbejdsopgaver vil variere i løbet af praktikperioden, men består i store dele af distribution og koordinering af programaviser og andet markedsføringsmateriale, planlægning og afvikling af sponsorevents, outreach, løbende dialog med eksterne samarbejdspartnere, oplæring af og kontakt til festivalens mange frivillige, håndtering af billetter, samt koordinering med biografer. Under selve festivalen vil du desuden få ansvaret for den daglige drift af vores festivalcentrum i samarbejde med marketingkoordinatoren og være med under afviklingen af vores mange aktiviteter.

Du vil ofte være festivalens ansigt udadtil, og dermed en vigtig relation til vores publikummer, eksterne samarbejdspartnere og gæster. Derfor lægger vi stor vægt på, at du er imødekommende, har et godt øje for service og mod på at håndtere publikum i alle aldre. Du kan arbejde struktureret, selv tage initiativ til nye opgaver, og håndtere stressede situationer. Du har gode koordineringsevner, og lavpraktiske opgaver afskrækker dig ikke. Er du flydende på engelsk i skrift og tale, er det kun et plus, men bestemt ikke et krav. Da der skal køres meget under festivalen, er kørekort ligeledes en meget stor fordel.

Kontaktperson for yderligere spørgsmål: Sidsel Søgaard Spas / sidsel@cphpix.dk
Læs det fulde opslag her

Praktisk info

Praktikperioden løber fra 1. august til 31. oktober og er som udgangspunkt fuldtid (30-37 timer), men arbejdspresset varierer, og vi tager selvfølgelig hensyn til dit studie. Praktikken er ulønnet, så det er en klar fordel, at du kan bruge den som led i en igangværende uddannelse. 

Det er en forudsætning, at du kan arbejde alle dage (også weekender) under festivalen fra 23. september til 6. oktober.

Sådan søger du

Gældende ansøgningsfrist er 19. juni 2019 kl. 12.00. Send en motiveret ansøgning samt CV til praktik@cphpix.dk.

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019