21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

Heldagsmaraton med ‘Ronja Røverdatter’

29
27
/
09
05
2017
2019
Er du dedikeret Astrid Lindgren-fan eller vild med japansk anime? Så slå vejen forbi Kunsthal Charlottenborg, når vi holder heldagsmaraton med Studio Ghiblis animerede serieversion af ‘Ronja Røverdatter’. Er du dedikeret Astrid Lindgren-fan, vild med japansk anime eller elsker du begge dele? Så skal du slå vejen forbi Kunsthal Charlottenborg, når vi holder heldagsmaraton med Studio Ghiblis animerede serieversion af ‘Ronja Røverdatter’.

Den japanske tegnefilminstruktør Goro Miyazaki har forvandlet børneklassikeren ‘Ronja Røverdatter’ til en anime, og den velkendte historie får nu nyt liv som en animationsserie i 26 afsnit. Vi viser ALLE afsnit i rap og inviterer dig med på Ronjas utallige eventyr, hvor vi blandt andet støder på Birk Borkasøn ved Helvedesgabet, grådværgene, Skalde-Per og alle de andre røvere på Mattisborgen. Miyazaki har holdt sig trofast til bogen og udfolder fortællingens mange nuancer og detaljer, der ofte begrænses i en spillefilm.

Kunsthal Charlottenborg lægger hus til det hyggelige lørdagsarrangement på omtrent 10 timer, og undervejs holder vi små pauser samt en længere frokostpause med mulighed for at købe mad i Charlottenborgs café.

Den forunderlige historie med 36 år på bagen lever i bedste velgående og er underholdende for børn og i den grad også voksne, der er bidt af Studio Ghiblis animationsunivers. Tag familie eller venner i hånden og kom i weekendstemning med Lindgrens forunderlige eventyr tilsat et japansk twist.

Serien præsenteres i samarbejde med Viborg Animationsfestival.

Ronja Røverdatter maraton

Kunsthal Charlottenborg

Lørdag d. 30. September kl. 10

Pris: 120 kr.

Billetter kan købes her.

Serien er med dansk tale og anbefales for børn fra 6 år og opefter.

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019