21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

FØRSTE WEEKEND: Film og farver for hele familien

30
27
/
09
05
2017
2019
I dag åbner vi dørene op for årets familieprogram – og vi lover dig, at det ikke bliver voksenkedeligt! Hele weekenden byder på film, fest og farver. Så besøg Ama’r, flyv med Pottan ud i rummet eller se den gribende fortælling om Marie, der er ved at miste synet.

Så besøg Ama’r, flyv med Pottan ud i rummet eller se den gribende fortælling om Marie, der er ved at miste synet.

Det er med ultrabegejstrede miner, at vi byder velkommen til jer familier på årets BUSTER. Et helt år har vi galoperet filmuniverset rundt for at fylde programmet med lidt for enhver smag – og vi håber virkelig, at I kan lide, hvad I ser!

Søndag indtager vi Ama’r med skæg og løjer for børn og barnlige sjæle. Du kan drømme dig langt væk under dynen, når vi inviterer til drøm, hyg og byg. Vi blænder op for ‘Lille Nemo – På eventyr i drømmeland’ og efterfølgende laver vi vores egne drømmeflyvere og svævende senge. Tag din bedste bamse under armen, og drøm dig væk med os. Hvis du er mere til at skabe dit eget fantasifulde filmunivers, får du chancen, når du kan lave stopmotion-film med lige det, du lyster. Om det er bananer eller vingummibamser, bestemmer du helt selv. Så vær med til workshoppen ‘Lav fantasifulde animationsfilm’ og se hvor legende let det kan være at lave film!

‘Drøm, hyg og byg: Lille Nemo – På eventyr i drømmeland’
Børnekulturhus Ama’r 
Søndag den 1. oktober kl. 11:30
Læs mere HER

‘Lav fantasifulde animationsfilm’
Teater ZeBU
Søndag den 1. oktober kl. 10:30 og 13:00
Læs mere HER

Men det er ikke alt, vi har på programmet. Læs videre her og bliv klogere på et par af årets ‘Bedste Børnefilm’ og lidt for de mindste poder: 

HJERTESTRENGE

Mød fine Marie i den hjertegribende fortælling ‘Hjertestrenge’. Marie er langsomt ved at miste synet. Hendes største drøm er en cellokarriere og midt i al mørket, får hun brug for en ven. Hun møder Victor – og sammen snører de alle omkring dem til at tro, at Marie faktisk kan se. En sød og varm historie om kærlighed, venskab og drømme.

PaladsSøndag den 1. oktober kl. 10:00Se andre visninger HER

OP I DET BLÅ

Hvis man ikke passer på, så kan en sommerlejr uden far og mor ende med et ophold på en genbrugsstation og en tur i rummet. Følg lille Pottan, når hun knytter venskaber til en flok karismatiske karakterer og udviser masser af mod i denne fiffige film om rumrejser og rumskrot.

CinemaxXSøndag den 1. oktober kl. 10:00Se andre visninger HER

BORN IN CHINA

Tag med på en bjergtagende rejse til Kinas stolte og vilde natur og mød pandaer, gyldne stumpnæseaber og sneleoparder, der alle har deres hyr med at klare sig ude i den barske vildmark. ‘Born in China’ er en yderst charmerende naturdokumentar, der tager os helt tæt på en flok fascinerende dyreskæbner i verdens fjerne afkroge.

PaladsSøndag den 1. oktober kl. 10:00

BØRNEBIFFEN I ALT SLAGS VEJR

BUSTER byder også på lidt for de allermindste i familien. Og nu kan I på kun en halv time tage med på en rejse gennem al slags vejr med denne dejlige kortfilmpakke. Det bliver en kende koldt, vanvittig vådt, fantastisk farverigt og en lidt larmende, når vi viser en broget håndfuld film om vind, vejr – og ikke mindst uvejr!

CinemateketSøndag den 1. oktober kl. 12:30Se andre visninger HER

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019