21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

BUSTERs børnejury

02
27
/
11
05
2016
2019
Oskar Becher Trier, Christina Åkerman Nielsen, Olga Randløv-Decitre og Liv Burmeister er årets børnejury på BUSTER. Nu skal de afgøre hvilken instruktør, der kan løbe afsted med prisen ‘Nordisk Film Fondens Bedste Børnefilm’ og 3.000 euro.

Danmarks mest filminteresserede børn mellem 11 og 13 år har i løbet af året ansøgt om en plads i den jury, der skal kåre vinderen af ‘Nordisk Film Fondens Bedste Børnefilm’. De sendte alle deres bedste filmanmeldelser ind til BUSTER, og vi udvalgte de børn, der havde sendt os de sjoveste, klogeste og mest kreative besvarelser, som medlemmer af vores jury i år.

Valget er faldet på Christina Åkerman Nielse, Olga Randløv-Decitre, Liv Burmeister og Oskar Becher Trier, der nu skal finde vinderen af ‘Nordisk Film Fondens Bedste Børnefilm’.

Oskar Becher Trier

Oskar tænker meget på medier, filosofi, kultur, og hvad der gør os til hele mennesker. Derudover er han vild med film, graphic novels, tegneserier og manga, og drømmer om at arbejde inden for journalistik.

Christina Åkerman Nielsen

Christina bor i Valby. Ud over at være vild med film elsker hun at bage og er god til at skrive historier. Christina er født med anmeldergenet – når hun har læst en bog eller set en film laver hun en lille anmeldelse inde i hovedet.

Olga Randløv-Decitre

Olga kan både tale dansk, tysk, fransk og engelsk. Ud over at være god til sprog, har hun mange interesser – Olga går til teater, spiller badminton og elsker at lave film selv. Faktisk har hun vundet en konkurrence med en af sine film.

Liv Burmeister

Liv er en vaskeægte bogorm og kloge-Åge, der ved det hele i skolen. Og selv om hun siger, at hun er dårlig til at holde på hemmeligheder, synes hun selv, at hun er ret sød.

De 10 nominerede film er:

‘Girl Asleep’ af Rosemary Myers (Australien)‘Mune’ af Alexandre Heboyan og Benoît Philippon (Frankrig)‘På toppen af verden’ af Rémi Chayé (Frankrig)‘Mit liv som squash’ af Claude Barras (Schweiz/Frankrig)‘6.A’ af Peter Modestij (Sverige)‘Enklave’ af Goran Radovanovic (Tyskland)‘Pigen, moderen og dæmonerne’ af Suzanne Osten (Sverige)‘Girls Lost’ af Alexandra-Therese Keining (Sverige)‘Little Men’ af Ira Sachs (USA)‘Microbe & Gasoline’ af Michel Gondry (Frankrig)

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019