21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

BUSTER slutspurt! Du kan stadig nå det.

07
27
/
10
05
2018
2019
Festivalen stryger afsted, og vi har haft fantastiske dage fyldt med skønne film og lærerige oplæg - og det er heldigvis ikke slut endnu! Der er stadig et par dage tilbage med flere eventyrlige film, så hvis du ikke har været i biografen med din klasse, kan I stadig nå det henholdsvis tirsdag den 9/10 og onsdag den 10/10. 

Sidste chance for store filmoplevelser

Her får du et overblik over alle de film, som der stadig er ledige pladser til. Hvad enten du underviser i indskolingen, mellemtrinnet eller udskolingen, så er der noget for dig og din klasse. Billetterne koster kun 17 kr. Nedenfor er en oversigt over film til de forskellige klassetrin på de forskellige dage. Klik blot på filmtitlen for at komme videre til beskrivelse og billetlink.

Tirsdag den 9. oktober

Indskoling

Supa Modo

Find jeres superkræfter frem og tag ind og se 'Supa Modo'. Filmen handler om den 9-årige Jo fra Kenya, som er dødeligt syg, men drømmer om at være en superhelt med særlige kræfter. Derfor går hele landsbyen sammen om at virkeliggøre hendes drøm før det er for sent, og lave en film hvor Jo spiller helten, der redder dem alle. Denne hjertevarme og livsbekræftende film er en hyldest til fantasiens magiske kraft og en på én gang rørende og underholdende fortælling om sammenhold, søskendekærlighed og vigtigheden af at udleve sine drømme!

Mellemtrin

Los Bando

Mærk musikkens kraft med 'Melodien', hvor toner, rytmer og klassiske arrangementer skaber et fællesskab og samler en ellers splittet klasse. I kan også komme med på et vildt og hylende morsomt roadtrip med 'Los Bando', lære at det er ok ikke at være den bedste til alt med 'Kortfilm: Tab og vind' eller se 'Nina' og efterfølgende møde Bente Boserup fra Børns Vilkår, som vil fortælle og skabe dialog omkring skilsmisse og børns rettigheder.

Udskoling

And Then I Go

Få et sus af ungdommens lykkerus - og flygtige størrelse - med filmen 'Tiger Milk', oplev på nærmeste hånd konsekvensen af mediernes brutalitet og sensationsnyhedernes magt over os med 'The Hungry Lion', eller se 'And Then I Go' og hør Psykiatrifonden, når de fortæller om, hvilke psykiske og sociale omstændigheder der kan få en person til at begå et skoleskyderi.

Onsdag den 10. oktober

Indskoling

Supermarsvin

Vær med på sidelinjen, når pigen Lea prøver at komme med i drengenes Kartoffelbande i filmen 'Frygtløse Lea', eller bliv klogere på miljøet og forurening med filmen 'Supermarsvin' og efterfølgende oplæg af naturvejleder Giuliano Matessi fra Københavns Naturskole.

Mellemtrin

I dette hjørne af verden

Oplev den maleriske og rørende japanske animationsfilm 'I dette hjørne af verden', som giver et unikt indblik i den japanske hverdag under 2. verdenskrig. Krigen er i sin sidste fase, og den japanske lokalbefolkning gør hvad den kan for at holde modet oppe. Især den unge Suzu, som med optimisme gør sit for, at hverdagen skal hænge sammen.

Udskoling

Heaven Wil Wait

Se en lille pigers ukuelige mod og insisteren på at overleve uhyrlighederne under 2. verdenskrig med filmen 'Anna's War', der er baseret på en sandfærdig historie. I kan også få et indblik i, hvordan et ungt menneske ud af det blå kan blive radikaliseret med filmen 'Heaven Will Wait'. Efter filmen fortæller unge fra C:NTACT om deres egne oplevelser med at blive forført af ekstreme tanker og ideologier.

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019