21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

BUSTER NYT #9

01
1
/
10
10
2019
2019
Anden uge på BUSTER er godt i gang, og der er stadig masser af gode filmoplevelser i vente. Her løfter vi sløret for vinderen af BUSTERs filmpris. Derudover kan du stikke til søs med Kaptajn Morten og animere dit eget superhelte-team på en af vores spændende weekend-workshops.

Børnejuryen har voteret og fundet frem til den film, der i år skal hædres med BUSTERs filmpris 'Film, der gør en forskel'! Og vinderen er: 'Youth Unstoppable'! Filmen skildrer, hvordan unge aktivister verden over finder et fællesskab i kampen for klimaet. Historien om de unge aktivisters kamp for en grønnere fremtid gjorde stort indtryk på børnejuryen, som derfor kvitterer med BUSTERs filmpris:

"Vi har valgt ‘Youth Unstoppable’, fordi det er en meget vigtig film. Det er en film, der kan få folk til at indse, at man ikke bare kan se til, men at man bliver nødt til at gøre noget ved klimakrisen. Det er virkelig en øjenåbner, hvor man bliver stillet ansigt til ansigt med problemet."

Foruden æren modtager instruktøren også en pengepræmie på 2500€ - stort tillykke!

Fredag den 4. oktober kl. 10:30
CinemaxX
Køb billet.

Kaptajn Morten tager styringen

Ved et uheld trylles Morten en dag lille og havner ombord på sit eget modelskib. Her er det edderkoppernes dronning, der styrer showet, og Morten har ikke meget at skulle have sagt. Han må tage sagen i egen hånd og lære at tage styringen - både på skibet og i sit eget liv.

Inden visningen får vi besøg af en kyndig historieformidler fra BestTellers, som både deler ud af sin viden om den gode fortælling og giver os en vaskeægte (sø)røverhistorie!

Søndag den 6. oktober kl. 10
Palads
Læs mere og køb billet her

Slip fantasien løs i weekenden!

Børnekulturhus Ama'r og Kulturstationen Vanløse slår dørene op til animationsworkshop i weekenden, hvor du kan prøve kræfter med at skabe din helt egen superheltefortælling.
Ved hjælp af simple materialer som tegninger, modellervoks og fjer bygger vi figurer og kulisser, som vi vækker til live gennem stop-motion-teknik.

Så slip fantasien løs og flyv med på superheltemission!

5. & 6. oktober
Børnekulturhus Ama'r og Kulturstationen Vanløse
Læs mere og køb billet her

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019