21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

BUSTER NYT #7

29
29
/
09
09
2019
2019
Så er det søndag, og den første BUSTER-uge er suset forbi! Men bare rolig, vi tager en uge mere, og her kan du læse om nogle af næste uges begivenheder.

Tag med på en rejse i Hayao Miyazakis forunderlige og fortryllende univers, når vi blænder op for klassikeren 'Ponyo på klippen ved havet' på næste søndag. I filmen møder vi den 5-årige Sosuke, som redder guldfiskeprinsessen Ponyo fra en glaskrukke i vandkanten. De to udvikler et tæt venskab til trods for, at de kommer fra forskellige verdener. Ponyos far, den mystiske troldmand Fujimoto, er dog opsat på at sætte en stopper for venskabet, da han foragter menneskeheden for at have forpestet havene.

Søndag den 6. oktober kl. 09.30
Grand Teatret
Læs mere og køb billet her

Fresh frisure og debat

På lørdag viser vi filmen 'Q's Barbershop', der skildrer Vollsmoses populære hæng-ud-sted for unge somaliere. Hos Qasim kan du få et bredt udvalg af stilede frisurer, men også et godt råd med på vejen om livets store spørgsmål.
Efter filmen giver vi ordet til de unge, som i en paneldebat skal diskutere forskellige dilemmaer med integration som fællesnævner. DR P3's Andrew Moyo vil styre slagets gang.

Lørdag den 5. oktober kl. 12
Cinemateket
Læs mere og køb billet her

Kamera, lys, action!

Kom med til en søndag i kreativitetens tegn, når vi inviterer til dokumentar-workshop i BUSTERs eget filmlab i Kødbyen! Billedsprog, historiefortælling og interviews er i centrum, når vi skal stille skarpt på virkeligheden og skabe en dokumentarfilm på én dag. Prisvindende dok-instruktør Kathrine Ravn Kruse vil være tilstede og dele ud af sin filmerfaring.

Søndag den 6. oktober kl. 10
BUSTER lab (Kødbyen)
Læs mere og køb billet her

Ta' med til tangbuffet

Skift fredagsslikket ud med en anderledes smagsoplevelse, når BUSTER præsenterer en hel dag i klimaet tegn. På fredag blænder vi op for dokumentaren '2040', der fokuserer på fremtidens bæredygtige løsninger, og efterfølgende byder det grønne projekt Kysthaven på bæredygtig forkælelse med et spændende udvalg af sprøde tang-snacks og deres helt særlige håndbad med tang.

Fredag den 4. oktober kl. 16.30
Cinemateket
Læs mere og køb billet her

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019