21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

BUSTER NYT #5

27
27
/
09
09
2019
2019
Weekenden er så småt ved at indfinde sig, og vi håber, at du har glæder dig lige så meget som os! Weekenden er stopfyldt med filmvisninger, workshops og events på BUSTER! Pelles anbefaling, klimavenlige kryb, genbrugsguld, nye spil og filmmusik for børn!

Skuespiller, forfatter og foredragsholder Pelle Hvenegaard anbefaler filmen 'Romys Frisørsalon', fordi den rører ham personligt.
"'Romys Frisørsalon' er en meget, meget fin film, som jeg virkelig håber at I vil se. Den er sjov og også lidt trist, men samtidig utroligt livsbekræftende fordi den viser, at selv om man skulle blive ramt af en sygdom som demens eller Alzheimers, hvor man begynder at glemme ting og folk omkring én, så har man stadig følelserne tilbage

Læs hele Pelles anbefaling her

Klimavenlige kryb

Vidste du, at insekter er både er sunde og klimavenlige at spise? Kom og få en anderledes smagoplevelse på fremtidens proteinkilde, når vi på lørdag viser Pixars klassiker 'Græsrødderne' og efterfølgende byder på smagsprøver på lækre, proteinrige kryb og kravl fra ENORM.

Den 28. september kl. 14
Cinemateket
Læs mere og køb billet her

Skab med skrald

Skrald, genanvendelse og smid-ud-kultur er i fokus, når vi søndag inviterer til filmvisning af Wes Andersons stop-motion-film 'Isle of Dogs' og efterfølgende kreativ genbrugsworkshop. Her skal vi lære at skabe nye ting ved udelukkende at benytte genbrugsmaterialer. Så slip fantasien løs og skab et mesterværk med skrald!

Den 29. september kl. 10.30
KUBE
Læs mere og køb billet her

Test nye børnespil i Asta Bar

I weekenden har du mulighed for at være blandt de første til at testprøve nye danske spil, når AstaBar i Cinemateket danner rammen om en spillounge.
Menneskerne bag spillene står klar til at tegne og fortælle, og de er virkelig nysgerrige på, hvad I synes om deres digitale spiluniverser for børn.

Den 28. og 29. september fra kl. 11.30
Cinemateket
Læs mere og køb billet her

Filmmusik for børn - LIVE

Oplev en eftermiddag fyldt med filmmusik, når vi blænder op for korte, klassikske animationsfilm med livemusik, som er komponeret og fremført af børn og unge! Koncerten på ALICE er for hele familien, og resultatet af workshoppen 'Filmmusik for børn'. Så slå hørebøfferne ud og gør dig klar til en masse lækker filmmusik!

Den 29. september kl. 13
ALICE
Læs mere og køb billet her

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019