21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

BUSTER NYT #4

26
26
/
09
09
2019
2019
Weekenden nærmer sig med hastige skridt, og i dette nyhedsbrev har vi samlet highlights fra den forestående weekend på BUSTER! Stjerner fra YouTube og boksning, anime og utæmmet kreativitet!

Mød et kendt ansigt fra YouTube, når vi får besøg af youtuberen Laura Keil! Laura lægger vejen forbi Cinemateket for at give en uredigeret fortælling om sit liv som youtuber og alle de ting, der fylder i hendes onlineunivers: rejser, sport og ikke mindst klimaet, når hun bruger sin platform til at sætte fokus på miljøet ved  at samle skrald eller give bæredygtige tips.

På søndag kan du møde hende i egen person, stille alle dine store YouTube-spørgsmål og se et udvalg af hendes bedste videoer på det store lærred.

Den 29. september kl. 16.30
Cinemateket
Læs mere og køb billet her

Prinsesse Mononoke

I denne animeklassiker fra mestertegneren Miyazaki, tager en ulveprinsesse kampen op for at beskytte den hellige skov mod menneskehedens udnyttelse af jordens ressourcer.
Krigeren Ashitaka modtager en dødelig forbandelse og opsøger skovens guder for at finde en kur, men havner selv midt i striden og må vælge side for at redde skoven og sit eget liv.

Den 29. september kl. 09.30
Grand Teatret
Læs mere og køb billet her

Animer superhelte

Kom med, når vi inviterer til weekendworkshop, hvor vi skal lave animationsfilm om et hold af seje superhelte, som i fællesskab skal bekæmpe onde skurke og verdensomspændende farer!
Med simple materialer som tegninger, modellervoks og fjer bygger vi figurer og kulisser, som vi vækker til live med animationsteknikken stop-motion.

Den 28. og 29. september
KUBE
Læs mere og køb billet her

Bliv dokumentarist for en dag

Vi skruer op for kreativiteten på søndag til dokumentar-workshop i BUSTERs eget filmlab i Kødbyen!

Under kyndig vejledning af prisvindende doku-instruktør Kathrine Ravn Kruse kan du lære at stille skarpt på virkeligheden og lave din egen lille dokumentarfilm på én dag.
Vi skal eksperimentere med billedesprog, historiefortælling og interviews i den farverige og kontrastfulde Kødby på Vesterbro.

Den 29. september kl. 10
BUSTER Lab (Kødbyen)
Læs mere og køb billet her

Mød en verdensmester i boksning

I 'Fight Girl' har Bodil problemer på hjemmefronten, og for at få afløb for sin vrede, starter hun til kickboksning. Det bliver et vendepunkt for Bodil, der må lære at bruge sin vrede taktisk i sporten, da hun beslutter sig for at blive Shooting Star.

På søndag vil boksestjernen Dina Thorslund, der er verdensmester i superbantamvægt, introducere filmen og fortælle om sit liv med sporten og hvad der skal til for at holde hovedet koldt i ringen.

Den 29. september kl. 14.15
Cinemateket
Læs mere og køb billet her

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019