21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

BUSTER NYT #3

25
25
/
09
09
2019
2019
BUSTER ruller for fulde gardiner, og her giver vi dig flere af de bedste festivalfifs. Sejl til Ungdomsøen, se film for de mindste, spil FIFA eller gør tegninger levende!

På søndag mødes vi i Nyhavn og stævner ud til den spritnye ø, Ungsomsøen. Her viser vi Phie Ambos nye dokumentar 'Genopdagelsen' om et vildt demokratisk eksperiment med en gruppe børn, der skaber deres helt eget samfund på en overgroet byggegrund.

Efter filmen skal børn og unge i selskab med DR Ultra-vært Anna Lin gentænke, hvordan skolen kunne se ud, hvis det var børnene, der bestemte. Afslutningsvis samler vi de bedste ideer, og sender dem videre til de voksne beslutningstagere, så de kan blive klogere på jeres ønsker og idéer om fremtidens skole.

Den 29. september kl. 14:00
Se program for dagen og køb billet her

Kom til FIFA-turnering

Det nye FIFA20 er lige på trapperne, og dagen efter udgivelsen disker vi op med en FIFA-turnering, hvor du har mulighed for at udfordre andre unge i det populære spil.
Professionel FIFA-spiller og Nordisk Mester, Frederik Fredberg, lægger vejen forbi og deler ud af sine bedste gamer-tips. Vinderen af turneringen får en unik mulighed for at udfordre Frederik i en vinder-kamp.

Lørdag den 28. september 10.30
KU.BE
Læs mere og køb billet her

Et umage vennepar

Suzan skal tilbringe sommeren hos sin mormor, da hendes mor bliver udsendt som rapporter til Syrien. En dag støder Suzan på pigen Rana, der bor i den nærliggende flygtningelejr, og i løbet af sommeren knytter de to piger, på trods af deres forskelligheder, et tæt venskab.

Til denne særlige visning kan du møde filmens instruktør Sanne Vogel, som inden filmen vil fortælle os om sine tanker bag den smukke og livsbekræftende historie.

Søndag den 29. september kl. 12
Cinemateket
Læs mere og køb billet her

Børnebiffen

I Børnebiffen kan du se fine kortfilm for de yngste, og i år byder visningerne på en rejse igennem de fire årstider, gode venskaber, en masse forskellige væsener fra dyreriget og ikke mindst Thomas Windings 'Min lille hund Mester' - fortalt af Winding selv med den velkendte, nostalgiske stemme.

Alle Børnebiffen-visninger foregår i Cinemateket, er gratis for børnehaver og koster 17 kr. for alle andre.
Læs mere og køb billet her

Gør tegninger levende

Tag hele familien med til workshop, hvor I kan slippe kreativiteten løs!
På denne weekendworkshop udforsker vi Flip Book-animationens mange muligheder og gør dine tegninger levende ved hjælpe af helt simple materialer. Det er kun fantasien, der sætter grænser - og hele familien kan være med.

Lørdag den 28. september kl. 10
Valby Kulturhus
Læs mere og køb billet her

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019