21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

BUSTER NYT #2

24
30
/
09
09
2019
2019
Startskuddet til festivalen er gået, men hvad skal I se på BUSTER? Programmet er stort, så vi guider dig til en håndfuld nyheder, film og begivenheder fra ugens program.

På BUSTER hylder vi de bedste filmoplevelser for børn og unge med vores helt nye pris: 'Film, der gør en forskel'. Og hvem bedre til at votere og uddele prisen end en håndfuld filmglade børnejournalister? I samarbejde med Børneavisen kan vi endelig præsentere årets børnejury (fra venstre) Anna, Sarah, Alma, Emma og Nemo. Børnejuryen har fået til opgave at se 10 nominerede film og i fællesskab udvælge den film, de synes fortjener at vinde BUSTERs filmpris.

Følg med i næste uge, når vinderfilmen afsløres!

Læs mere om de nominerede filmtitler her

Strabadser i skolegården

Da Sune vender tilbage fra sommerferie, er intet som det plejer!

En ny dreng med samme navn er startet i klassen og forsøger at udkonkurrere ham i alt - og så er han også ved at stjæle hans udkårne! Med hjælp fra fantasien vælger Sune at tage kampen op mod sin nye navnebror for at generobre sin identitet og status i klassen.

Komiker og Ramasjang-vært Victor Lander kigger forbi for at introducere denne sjove feel good film og fortæller om de strabadser, som livet i skolegården kan byde på.

Lørdag den 28. september kl. 10
Empire Bio
Læs mere og køb billet her

Bevæg dig til afrikanske rytmer

12-årige Binti har allerede taget hul på sin YouTube-karriere!

En dag møder hun Elias, som kæmper for at redde de uddøende okapier. De bliver gode venner, og Binti lover at hjælpe ham med at sprede ordet om okapierne via YouTube - blandt andet gennem et forrygende danseshow. Der er bare ét problem - politiet er lige i hælene på Binti og hendes far, som lever i Belgien uden immigrationspapirer.

Inden filmen kan du svinge kroppen, når danselærer Said Bakari varmer op til filmen med afrikanske dansemoves.

Lørdag d. 28. september kl. 9.30
Grand Teatret
Læs mere og køb billet her

Gooseboy går på vingerne

Vind billetter til vores eksklusive forpremiere på den nye familiefilm 'Gooseboy' om drengen Viggo, der drager på hæsblæsende eventyr med en talende gås.

Det eneste du skal gøre, for at deltage i konkurrencen, er at skrive en kommentar med navnet på makkerparret, der står bag filmen inde i vores Facebook-event BUSTER 2019 Forpremiere: Gooseboy.

Vinderen trækkes den 26. september!

Lørdag den 28. september kl. 09:45
Palads
Læs mere og køb billet her

Kom på kosmisk rumrejse

Husker du racerløbet med Il Tempo Gigante i den idylliske lilleby, Bjergkøbing?
Nu er byen atter centrum for opmærksomhed, for et rumkapløb er blevet skudt i gang efter at det er blevet besluttet at man kan eje månen!

Men kan man det? Opfinderen Theodor Fælgen, fuglen Sofus og pindsvinet Ludvig bygger en raket og gør sig klar til en vild rumrejse. Før filmen kigger astrofysiker og DR Ultra-gæst Tina Ibsen forbi for at fortælle om rumfart og månerejser før filmen.

Lørdag den 28. september kl. 12.00
Cinemateket
Læs mere og køb billet her

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019