21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

BUSTER NYT #14

06
19
/
10
11
2019
2019
I dag er festivalens allersidste dag, og vi siger tusind tak for to fantastiske uger med store filmoplevelser for børn, unge, skoler og familier. Måske var du med til klimagalla? Spillede filmmusik for børn? Skrålede om kap med 'Bennys badekar'? Eller opfandt du fremtidens skole på Ungdomsøen?

To ugers filmfest er fløjet forbi, og vi kan slet ikke få armene ned over alle de fantastiske filmoplevelser, vi har delt med jer. Nedenfor får du de allersidste søndagstips fra BUSTER inden rulleteksterne løber over lærredet og lyset tændes efter dagens sidste film.

Vi ses næste år!

Sidste chance: Mød Klassen

Skuespillerne fra DR Ultra's 'Klassen' lægger i dag vejen forbi BUSTER for at give indblik i seriens univers og de temaer, den italesætter. Vi viser både gamle, men også helt dugfriske og usete afsnit af serien, og du får selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål til skuespillerne.

Det hele styres af Jannik Schow fra DR, så gør dig klar til en søndag med masser af sjove anekdoter.

I dag kl. 10
Palads
Læs mere og køb billet her

Sidste chance: Kaptajn Morten


I denne eventyrlige fortælling besøger vi den 10-årige dagdrømmende Morten, som bor ved en irsk havneby.  Han længes efter sin far, som arbejder til søs, og efter selv at sejle på de syv verdenshave. Ved et uheld trylles Morten en dag lille og befinder sig nu på sit eget modelskib, hvor han må sætte alle sejl ind for at generobre styringen over skibet og besejre den onde edderkoppedronning.

I dag kl. 10:00
Palads
Læs mere og køb billet her

Sidste chance:Børnebiffen

I dag er der søndagsunderholdning for de allermindste, når vi blænder op for en række film om venskaber i Børnebiffen i Cinemateket.

Rigtige venner er uvurderlige - og vi har alle brug for nogen, vi kan lege og grine med. I denne hjertelige kortfilmpakke kan du møde en masse venner og bekendte, der alle lærer, hvad det vil sige, at være en god kammerat.

I dag kl. 12:30
Cinemateket
Læs mere og køb billet her

Sidste chance: Animationsworkshop

Drømmer du om at kunne flyve eller være hurtig som lynet? Nu har du chancen for at eksperimentere med superkræfter, når Kulturstationen Vanløse slår dørene op til animationsworkshop, hvor du skal skabe en unik superheltefortælling.Med simple materialer som tegninger, modellervoks og fjer bygger vi figurer og kulisser, som vi vækker til live med animationsteknikken stop-motion.

I dag kl. 12:45
Kulturstationen Vanløse
Læs mere og køb billet her

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019