21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

BUSTER NYT #12

04
4
/
10
10
2019
2019
Det er fredag, og sidste weekend på BUSTER står for døren! Her guider vi derfor til nogle af weekendens bedste oplevelser. Læs om den seje pige, Chuskit, der ikke lader sig slå ud, om børnejuryens favoritfilm, om film for de mindste i Børnebiffen og den totale Fårmageddon!

Gør dig klar til 'F for Får: Fårmageddon', når BUSTER inviterer hele familien til forpremiere på det seneste skud på stammen fra Aardman Animations, der står bag elskede film som 'Flugten fra hønsegården' og 'Walter og Trofast'.

Alt ånder fred på bondegården, da et mystisk objekt nødlander på marken. Det viser sig at være et nuttet rumvæsen, som er kommet på afveje i galaksen! Rumvæsenet længes efter at komme hjem, så Frode Får og resten af fåreflokken sætter kursen mod det ydre rum - med den skumle Agent Rød og hendes håndlangere lige i hælene!

Lørdag den 5. oktober kl. 10
Palads
Læs mere her

Film for de yngste i Børnebiffen

Er du klar på at møde gode venner og en hund, der hedder Mester? Børnebiffen i Cinemateket er små kortfilmpakker for de allermindste filmelskere, og her er noget for enhver smag. Fang film for de små i Børnebiffen på søndag, hvor vi viser kortfilm om bedste venner eller Thomas Windings 'Min lille hund Mester'.

Søndag den 6. oktober kl. 11:15 og 12:30
Cinemateket
Læs mere og køb billet her

En film til de morgenfriske

Rise and shine! Husk, at du også kan se film fra skoleprogrammet, hvis du er den morgenfriske type. Filmene er nemlig for alle - de går bare tidligt på dagen i hverdagene.
I dag er det sidste chance for at se filmen 'Youth Unstoppable', som i øvrigt blev hædret med BUSTERs filmpris af vores børnjury. Filmen viser, hvordan unge aktivister verden over kæmper for at sætte fokus på en grønnere fremtid.

Fredag den 4. oktober kl. 10.30
CinemaxX
Læs mere og køb billet her

Chuskit - pigen, der ikke giver op!

Chuskits største ønske er at komme i skole, men denne drøm vanskeliggøres af, at hun sidder i kørestol, og forholdene i den lille landsby, hvor hun bor, er ikke særligt handicapvenlige. Heldigvis gør Chuskits kærlige familie alt, hvad de kan, for at hjælpe den ukuelige lille pige.

Lørdag den 5. oktober kl. 10
Empire Bio
Læs mere og køb billet her

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019