21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

BUSTER NYT #11

03
3
/
10
10
2019
2019
BUSTER er så småt begyndt at lakke mod enden, men bare rolig! Du kan stadig nå at tage del i festlighederne. Her kan du læse om BUSTERs klimadag, få en snak og en fresh frisure hos Vollsmoses flinkeste frisør eller møde en robot til digi-dag på Biblioteket Frederiksberg.

BUSTER inviterer til en hel dag i cyberspace på Biblioteket Frederiksberg på lørdag, hvor du har mulighed for at dykke ned i et hav af digitale oplever.

Mellem kl. 10 og 14 kan du møde den humanoide robot Pepper, få en vild VR-oplevelse og deltage i spændende workshops på biblioteket og kl. 12 viser vi filmen 'Hacker', der følger den 13-årige hacker Benjamin på jagt efter sin (måske) forsvundne mor.

Lørdag den 5. oktober fra kl. 10
Biblioteket Frederiksberg
Læs mere her

Klimadag i morgen

Sæt fokus på klimaet og smag på tang! Klima og miljø er et af de centrale temaer på årets festival - derfor dedikerer vi en hel dag til klimaet på fredag.
Vi viser dokumentaren '2040', der fokuserer på bæredygtige løsninger for klimaet og efterfølgende er der mulighed for at sætte tænderne i bæredygtige lækkerier, når det grønne projekt Kysthaven disker op med tangsnacks og deres helt særlige håndbad med tang.

Fredag den 4. oktober kl. 16:30
Cinemateket
Se mere og køb billet her

En til de morgenfriske

Vidste du, at du også kan se film fra skoleprogrammet? Filmene er nemlig for alle, de går bare tidligt på dagen i hverdagene. Så hvis du er A-menneske eller har fri i dag kan du lige nå at få billet til den søde film 'Bjørne elsker mig' om pigen Jip, der er helt pjattet med bjørne. Da familiens ferieplaner spoleres, beslutter hun sig for at drage på roadtrip tværs over USA for at besøge en nationalpark fuld af de pelsede venner.

Torsdag den 3. oktober kl. 10
Palads
Læs mere og køb billet her

Bland dig i debatten til 'Q's Barbershop'

De unge overtager integrationsdebatten! Mød frisøren Qasim og alle de charmerende knægte, der hænger ud i hans barbersalon, når vi viser filmen 'Q's Barbershop' om Vollsmoses mest stilede hangout-spot for byens rødder. Efter filmen vil et panel af unge vende dilemmaer om integration og kulturforskelle - både i og udenfor skolegården med P3's Andrew Moyo som dagens vært.

Lørdag den 5. oktober kl. 12
Cinemateket
Læs mere og køb billet her

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019