21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

BUSTER NYT #10

02
2
/
10
10
2019
2019
Er du også allerede begyndt at glæde dig til weekenden? Det er vi, for både lørdag og søndag kan du opleve en perlerække af underholdende og lærerige arrangementer på BUSTER.

Er du vild med 'Klassen' fra DR Ultra? Vi har inviteret nogle af skuespillerne på besøg, og på festivalens allersidste dag kan du møde dem. I ’Klassen’ er det hverdagen, der fylder - fællesskaber, skole, forældreforhold og sociale medier. Til dette særlige arrangement kan du se nogle af seriens afsnit på det store lærred og være med, når skuespillerne fortæller om deres oplevelser med at lave serien.

Vi ses på søndag den 6. oktober i Palads kl. 10!
Læs mere og køb billet her

Test nye digitale spil

Vi fortsætter succesen! I festivalens weekender har du kunnet teste nye danske børnespil helt gratis - og næste weekend er ingen undtagelse! Så slå et smut forbi Cinemateket og vær med til at beta-teste nye digitale spil til aldersgruppen 2-9 år.

Spiludviklerne står klar til at vejlede og fortælle, og de er meget interesserede i at høre, hvad I synes om deres nye digitale børnespil.

Den 5. og 6. oktober fra kl. 11:30 Cinemateket (Asta Bar)
Læs mere her

En til de morgenfriske

Vidste du, at du også kan se film fra skoleprogrammet? De er nemlig ikke kun for skoler, men for alle! Hvis du hører til de morgenfriske typer, kan du lige nå at fange kortfilmpakken 'Norden Rundt' i dag! Her kommer vi på rundrejse i vores nordiske nabolande og møder børn, der sikkert går og tumler med de samme ting, som vi gør her i Danmark. For hvor forskellige er vi egentlig fra vores naboer i Sverige, Finland og Norge?

Onsdag den 2. oktober kl. 10
Palads
Læs mere og køb billet her

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019