21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

BUSTER NYT #1

23
30
/
09
09
2019
2019
I weekenden skød vi årets festival i gang med hele to store gallaer. Her kan du forberede dig på alt det, du kan opleve på BUSTER i de kommende 14 dage.

Velkommen til BUSTER 2019!

Nu er ventetiden forbi! De næste 14 dage indtager BUSTER de københavnske biografer, og slår dørene op til et væld af filmoplevelser, workshops og events. Under festivalen vil vi jævnligt holde jer opdaterede med stemningsbilleder, videoer og highlights fra programmet.

Cinemateket danner i år rammen om vores festivalcentrum - det er her, du kan stille alle dine spørgsmål og få fat i en BUSTER-avis eller vores nye merchandise.

Ka' du li' naturfilm og klimavenlig kost?

På onsdag slår vi dørene op til en aften i klimaets tegn, når vi blænder op for den flotte naturfilm ‘Pigen i søen’ med efterfølgende fællesspisning.
Efter filmen disker KU.BEs café nemlig op med lækker og klimavenlig vegetarmad for hele familien.

25. september kl. 16.15
KU.BE
Læs mere og køb billet her

En kæmpe fejrer fødselsdag

(Kæmpe)stort tillykke! På torsdag fejrer vi jubilæet for den animerede genistreg 'Drengen og jernkæmpen' om det rørende venskab mellem en dreng og en metalgigant fra det ydre rum.

26. september kl. 16.30
Cinemateket
Læs mere og køb billet her

Turen går til Hollywood

På fredag fejrer vi 40 års jubilæum for Jim Hensons ikoniske Muppet-dukker, der tog springet fra tv til det store lærred med 'Muppet går til filmen'.
Så spænd sikkerhedsselen og tag hele familien med på et roadtrip tværs over USA med Kermit, Miss Piggy og hele slænget, når de sætter kursen mod Hollywood.

27. september kl. 16:30
Cinemateket
Læs mere og køb billet her

En magisk rejse

Kom med på en rejse igennem Kinas vidunderlige natur, når vi inviterer til forpremiere på 'Den lille afskyelige snemand' på søndag!
En aften opdager pigen Yi en vildfaren yeti på taget af boligblokken, og må sammen med sine venner drage ud på en vild rejse for at genforene den nuttede snemand med sin familie.

29. september kl. 10.00
Palads
Læs mere og køb billet her

Se billeder fra weekendens åbningallaer her

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019