21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

BUSTER inviterer til Red Barnet Galla

06
27
/
09
05
2017
2019
I samarbejde med Red Barnet inviterer BUSTER til to gallavisninger for hele familien under årets festival. Mød hele Ramasjang-holdet i Lotte Svendsens ‘Sikke et cirkus’ eller kom med på sejltur sammen med vennerne Mitcho og Sebastian i filmatiseringen af Jakob Martin Strids fantastiske børnebog: ‘Den utrolige historie om den kæmpestore pære’. Alle indtægter fra visningerne går ubeskåret til Red Barnet.

Mød hele Ramasjang-holdet i Lotte Svendsens ‘Sikke et cirkus’ eller kom med på sejltur sammen med vennerne Mitcho og Sebastian i filmatiseringen af Jakob Martin Strids fantastiske børnebog: ‘Den utrolige historie om den kæmpestore pære’. Alle indtægter fra visningerne går ubeskåret til Red Barnet.

Lørdag den 30. september inviterer vi sammen med Red Barnet til gallavisning på Lotte Svendsens nye film ‘Sikke et cirkus’ – med alle de velkendte ansigter fra Ramasjang!

I ‘Sikke et cirkus’ møder vi pigen Ramona, der elsker livet både i og uden for manegen – og ikke mindst sin brogede cirkusfamilie! Hendes far, cirkusdirektør Kaj, begynder at opføre sig underligt og kræver det umulige af sine omgivelser, da han er bange for at blive overhalet indenom af den store konkurrent Cirkus Suverænum. Med hjælp fra sine venner kommer Ramona på sporet af en stor hemmelighed, som vil ændre hendes liv for evigt.

Tag dine mindste poder i hånden, når vi afslører hemmeligheden og løfter teltdugen til en festlig dag i cirkussets tegn. Vi ruller Rosa fra Rouladegades cirkusvogn frem – og mon ikke, der kommer en kendis eller to forbi efter filmen?

‘Sikke et cirkus’Søndag den 30. september kl. 11:00Palads

Billetter koster 50 kr. og kan købes her

Den utrolige historie om den kæmpestore pære

Jakob Martin Strids fantastiske eventyr ‘Den utrolige historie om den kæmpestore pære’ er endelig blevet filmatiseret  – og det fejrer vi sammen med Red Barnet til gallavisning søndag den 8. oktober.  

Mød katten Mitcho og elefanten Sebastian, når vi besøger deres hyggelige Solby. Alt ånder fred og idyl indtil byens elskede borgmester en dag forsvinder. Vennerne planter et frø, som i løbet af natten bliver til en kæmpestor pære. De ombygger pæren til et skib – og sammen stævner Mitcho og Sebastian til søs for at finde byens borgmester i et farligt eventyr med pirater, sødrager og sære spøgelser.

Mød op sammen med hele familien og tag med til gallavisningen på ‘Den utrolige historie om den kæmpestore pære’ i Palads.

‘Den utrolige historie om den kæmpestore pære’Søndag den 8. oktober kl. 11:00PaladsBilletter koster 50 kr. og kan købes herI samarbejde med Red Barnet har vi fået designet hvide økologiske t-shirts i børnestørrelser. T-shirtsene koster 50 kr. og kan købes under festivalen fra den 28. september til 11. oktober i vores festivalcentrum i Cinemateket på Gothersgade og i Nordisk Film Palads på Axeltorv i København. Al overskud fra salget går til Red Barnet.

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019