21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

BUSTER NYT #8

30
30
/
09
09
2019
2019
Velkommen til anden uge af BUSTER Filmfestival! Filmfesten fortsætter, og her kan du læse om 'Den uendelige historie' og filmskaberdag på Amager den 5. oktober. Du kan også hoppe over på vores YouTube-kanal og se vores børnereporteres interview med Laura Keil.

Søndag eftermiddag lagde youtuberen Laura Keil vejen forbi BUSTER for at give publikum et ekslusivt indblik i sit YouTube-univers, der er fyldt med gode klimatips, rejser og mediets muligheder.
Efterfølgende fik BUSTERs børnereportere, Alfa og Ivalo, mulighed for at stille Laura et par spørgsmål om alt fra sponsoreret indhold til hendes bedste klimaråd under festivalens meet and greet.

Se hele interviewet her

Lykkedrager, krigere og utæmmet fantasi

Se 'Den undelige historie', som du aldrig har oplevet den før! Vi inviterer nemlig til en spillevende live-dubbing af den nostalgiske fantasy-fortælling, så alle børn kan tage del i magien - på dansk.

Et hold skarpe elever fra skuespillerskolen Ophelia lægger danske stemmer til Wolfgang Petersens udødelige 80-er-hit om dagdrømmeren Bastian, der drager på opdagelse i fantasiens fortryllende univers. Med ét befinder han sig i fortællingen om den unge kriger Atreju, der må lære at se frygten i øjnene for at redde Den Barnlige Kejserinde og det magiske rige.

Torsdag den 3. oktober kl. 18:30
Cinemateket
Læs mere og køb billet her

Filmskaberdag på Ama'r

BUSTER og Børnekulturhuset Ama'r åbner dørene for en hyggelig dag i filmens tegn!
Glæd jer til festlig filmdag med workshops og filmvisninger - og til at møde de nyudklækkede børnedokumentarister til premiere på deres film om helt særlige steder på Amager.
Vi viser også den spændende film 'Fantasi Fantasi'- og får besøg af Molly og Smilla fra filmen. Måske har du selv lyst til at prøve kræfter med filmmediet? I så fald er der animationsworkshops for hele familien i kulturhusets værksted.

Lørdag den 5. oktober kl. 10:30
Børnekulturhus Ama'r
Læs mere og køb billet her

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019