21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

Tag de mindste med i Børnebiffen!

27
27
/
08
08
2019
2019
Er du klar på tur igennem de fire årstider? At møde gode venner og en hund, der hedder Mester? Eller måske at tage på besøg i det forrygende dyrerige? Børnebiffen i Cinemateket er film for de allermindste - og gratis for børnehaver!

BØRNEBIFFEN: BEDSTE VENNER

ALDER 3+
SAMLET SPILLETID
28 min

Gode venner kan man ikke få for mange af. Det er altid rart at have en makker ved sin side, hvad end tilværelsen kører på skinner, eller alt går en smule skævt. Vi skal i denne kammeratlige samling kortfilm hilse på en række sprudlende eksistenser, der på hver deres måde lærer værdien i at være fælles om livets glæder. En halv avocado drager på jordomrejse for at finde sin bedre halvdel. En ferietrængende kat bliver tvunget til at dele stranden med en flok rappe ænder, mens en venlig robot må overkomme sin vandskræk for at redde en strandet hval. Vi skal også træffe en højtflyvende lemur, der styrer sit ballonskib gennem skyerne for at blive genforenet med sin partner. Og så skal vi en tur ned i skovbunden, hvor en energisk myre gør arbejdsgangen sjovere for sine hårdt knoklende kammerater.

Læs mere og køb billet her.

BØRNEBIFFEN: I DYRENES RIGE

ALDER 3+
SAMLET SPILLETID
27 min

Gør jer klar på en forrygende rundtur i dyreriget, hvor det vrimler det med finurlige og spraglede væsner. I denne kulørte håndfuld kortfilm skal vi stifte bekendtskab med en bred skare af naturens små og store skabninger. To fugle kæmper for at blive flyvefærdige, inden efteråret kommer. En flok sulte frøer kvækker om kap for at fange en snedig flue. På biblioteket hjælper en genert flagermus med at jage møl ud af bøgerne. Vi skal også hilse på en uheldig hest, der har tabt sine sko, og en flok solbrune løver, der leder efter skygge på savannen. Og så skal vi en tur under vandoverfladen, hvor en fortvivlet haletudse har svært ved at følge med sine søskendes udvikling. En sprælsk og farverig samling historier fra dyrenes verden, der handler om at følge naturens gang og finde sin plads i flokken.

Læs mere og køb billet her.

BØRNEBIFFEN: ÅRET RUNDT

ALDER 3+
SAMLET SPILLETID
29 min

Vinter, forår, sommer, efterår - de fire årstider har hver deres unikke stemning og særlige kendetegn. Fra vinterens sneflokke over forårets spirende blade til sommerens hedebølger og efterårets farvestrålende løvfald. I disse smukke og poetiske kortfilm kommer vi hele kalenderåret rundt og oplever de forandringer, som årstidernes skiften indebærer. Vinterkulden blæser gennem skoven, og dyrene må træde i pedalerne for at gennemføre deres cykelløb. På en glohed sommerdag kæmper de svedende strandgæster for at holde varmen på afstand. I en gylden efterårsskov prøver en spraglet sangfugl at passe ind blandt trækronernes øvrige beboere, og på en kølig forårsmorgen beslutter en opfindsom mus sig for at udleve sin drøm om at flyve. En pudsig samling historier om årstidernes særprægede vind og vejr.

Læs mere og køb billet her

BØRNEBIFFEN: MIN LILLE HUND MESTER

ALDER Alle
SAMLET SPILLETID
30 min

Thomas bor for sig selv i et lille hus på landet. Han sætter pris på fred og ro, så da hunden Mester en dag tropper op på dørtrinnet, bliver der vendt op og ned på Thomas' liv. Mester er nemlig ikke nogen almindelig hund. Han er fuld af skøre idéer, højt humør og en enorm appetit for frikadeller - og så kan han i øvrigt tale. Med stilfærdig humor udfoldes Thomas Windings elskede hverdagsfortællinger om den rare mand, der stik imod egne forventninger, får en ven for livet i sin firbenede bofælle. Historierne i denne nye serie af tegnefilm er fortalt af Winding selv, som med vanlig ro formidler de små og finurlige betragtninger om venskabet mellem mand og hund. Det er således både skægt, kløgtigt og rørende, når Thomas forsøger at blive klog på Mester, der helst ser, at tingene går efter hans snude.

Læs mere og køb billet her.

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019