21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

Bliv ungdomsreporter på BUSTER

19
19
/
06
08
2019
2019
Er du ekspert i emojis? Mester af memes? Og Københavns ukronede konge af Instagram-stories? Vi søger tre nye ungdomsreportere, der har lyst til at være på pletten under årets festival, og fortælle de gode historier videre!

Elsker du film? Er du mellem 10 og 14 år? Er du bosat i Københavnsområdet? Og er du vild med at lave videoer og være på foran et kamera? Så vil vi gerne høre fra dig!

BUSTER Filmfestival søger tre ungdomsreportere, der har lyst til at være der, hvor det sker under BUSTER 2019, og fortælle de gode historier videre!

Du kommer helt om bag kulissen på Danmarks største film- og mediefestival for børn og unge. Her kommer du til at anmelde film, give dine daglige tips til festivalen, interviewe publikum og filmgæster og lave seje YouTube-videoer og Instagram Stories om dine oplevelser. Som ungdomsreporter skal du være klar på at bruge nogle af dine eftermiddage og weekender under festivalen fra 23. september til 6. oktober. Til gengæld får du fri adgang til alle oplevelser under festivalen og mulighed for at tage venner eller familien med gratis ind til udvalgte filmvisninger.

Lyder det som noget for dig, så send os en kort videohilsen inden den 5. september 2019, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvorfor det er dig, der skal være BUSTER-reporter. Du bestemmer selv, hvad der derudover skal være med i videoen, og hvordan du optager den. Eneste krav er, at den max må være 2 minutter lang.

Send videoen til info@buster.dk sammen med dine og dine forældres kontaktoplysninger. Vi kontakter dig, så snart vi har fundet frem til vores tre nye ungdomsreportere. Har du nogen spørgsmål til rollen, er du også mere end velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig!

BLIV UNGDOMSREPORTER PÅ BUSTER 2019

Send os en kort videohilsen på 2 minutter inden den 5. september 2019, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvorfor det er dig, der skal være BUSTER-reporter.

Send videoen til info@buster.dk sammen med dine og dine forældres kontaktoplysninger.

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019