21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

Bliv en del af BUSTERs kortfilmjury

01
27
/
09
05
2017
2019
Er du skolelærer? Er du vild med kortfilm? Og kunne du tænke dig at være med til at kåre de film, der skal være tilgængelige i undervisningen, efter festivalen er løbet af stablen? Så læs med her. Nu har du nemlig chancen for at blive en del af BUSTERs kortfilmjury!

Nu har du nemlig chancen for at blive en del af BUSTERs kortfilmjury!
I BUSTERs kortfilmkonkurrence kårer vi de bedste kortfilm til brug i undervisningen. Som noget nyt inddeler vi i år konkurrencen i tre alderskategorier og udskifter vore normale branchejury med en jury bestående af dem, vi elsker at kuratere kortfilm til; nemlig jer lærere.

Om kortfilmkonkurrencen

Målet med kortfilmkonkurrencen er at gøre vinderfilmene tilgængelige online for lærere landet over til brug i undervisningen. I år har vi sammensat et program, som er inddelt i seks temabaserede kortfilmpakker: to for hver af grundskolens tre trin. Kortfilmene skal ses igennem af lærerjuryen, som vælger tre vinderfilm: én til indskolingen, én til mellemtrinnet og én til udskolingen. Det er disse tre vinderfilm, som bliver tilgængelige efter festivalen.

Hvordan er man jurymedlem?

De nominerede film vil blive gjort tilgængelige for juryen online i perioden 11. september til 22. oktober. Jurymedlemmerne skal bedømme hver film med point samt en kort vurdering og begrundelse for vurderingen. Du kan som jurymedlem deltage i alle tre juryer, hvis du ønsker det. Det er dog påkrævet, at du ser alle nominerede film i en kategori for at kunne nominere en vinder.

Vil du være med til at kåre vinderne?

Så tilmeld dig senest fredag d. 8. september ved at sende en mail til laerer@cphpix.dk, hvor du fortæller os, hvilket trin du gerne vil være med til at se og bedømme film på. Du kan sagtens tilmelde dig flere eller alle trin.

Herunder kan du se temaerne for årets kortfilmpakker:

Indskoling: ‘Kønsroller’ & ‘Sammenhold’ (11 film i alt)Mellemtrin: ‘Normer’ & ‘Fra barn til voksen’ (11 film i alt)Udskoling: ‘Digitale Unge’ & ‘Flygtninge’ (10 film i alt)

Vi glæder os til at høre fra dig!

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019