21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

Barbara Moleko anbefaler

16
16
/
09
09
2019
2019
Hvad skal du se på BUSTER? Sangerinde og sangskriver Barbara Moleko anbefaler film, som hun gerne ville se med sin datter.
“Når jeg kigger på BUSTERs filmprogram, tænker jeg over hvad min datter på 6 år ville synes var spændende og hvad vi kunne se sammen. Jeg anbefaler disse tre film, fordi de har relevante temaer, som optager hende for tiden, og som jeg ved at de også arbejder med i skolen.”

Barbara Moleko anbefaler:

BINTI 

“Filmen om ‘Binti’ er dejlig, fordi den både handler om et seriøst emne, men samtidig er sød og sjov. Binti hjælper sin ven Elias med at sætte fokus på uddøende okapier på YouTube, men håber samtidig at hendes far og Elias’ mor bliver forelskede, så de kan gifte sig og hun og hendes far kan få lov at blive i Belgien, fordi de ikke har immigrationspapirer. Jeg synes det er så fint, at der er to missioner i filmen - der er kærlighed og aktivisme, den gode kamp og kampen for kærligheden.”

Læs mere om filmen her.

GENOPDAGELSEN

“Hvordan ville den perfekte verden se ud? ‘Genopdagelsen’ er virkelig barndommens drøm i mit hoved. Det er fantastisk at kunne bruge sin fantasi til at samarbejde med andre og lave en verden indrettet til børn. Filmen viser også, hvordan børn er mega-gode til at være demokratiske, når de skal være det! Det kommer intuitivt til dem, at alle skal høres.”

Læs mere om filmen her.


2040

“Jeg kan godt lide, at ‘2040’ er håbefuld og optimistisk, selv om den handler om klimakrisen. Jeg synes ikke, at løsningen er frygt. Som barn kan jeg selv huske, at de voksne talte om global opvarmning, og det gjorde mig bare bange. Det er bedre at fokusere på, hvad der er muligt, frem for skræmmekampagner. Man burde faktisk tage udgangspunkt i børn hver gang man laver PR!”

Læs mere om filmen her.

FOTO: Petra Kleis 

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019