21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

Årets familieprogram er ude!

13
27
/
09
05
2017
2019
Er du klar til weekendhygge i biografmørket? Så er det nu, du skal tage dine små poder i hånden og gå på opdagelse i årets familieprogram – I kommer ikke til at kede jer! Og billetsalget er allerede startet.

I går løftede PIX og BUSTER sløret for årets familieprogram, der er spækfyldt med sjove og anderledes film for store såvel som små. Med over 30 film og workshops lægger BUSTER an til to spændende weekender i filmuniversets tegn med oplevelser, der favner børn i alle aldre.

Filmene bliver vist i weekenderne mellem den 28. september til 11. oktober på blandt andet Rosenborg Slot, i Storm P Museet, farverige Palads og Simply Chocolates chokoladefabrik.

Foto: Fra ‘Kiwi og Strit’

I rækken af film i årets familieprogram støder man blandt andre på det umage makkerpar ‘Kiwi og Strit’, der er som nat og dag. Kiwi elsker at gøre tingene som planlagt, mens Strit bedre kan lide at improvisere. Kiwis hus er pænt og rent, men Strits er væltet. Selvom de er meget forskellige, er det hele bare sjovere, når man gør ting sammen, og vi følger deres venskab i otte små hverdagseventyr.

Foto: Fra ‘Ballerina’

Følg dine drømme og giv aldrig op! Sådan lyder budskabet i dansefilmen ‘Ballerina’, der følger den unge, forældreløse Félicies drøm om at blive balletdanser. Sammen med sin bedsteven Victor, der er verdensberømt opfinder, stikker hun af fra et børnehjem og drager mod balletskolen i Paris. Men snart finder hun ud af, at det kræver mere end bare talent at opnå en plads på den store balletscene.

Foto: Fra ‘Hassan og Ramadanen’

I programmet er også ‘Hassan og Ramadanen’ om den unge muslim Hassan, der under ramadanen skal faste fra solopgang til solnedgang. De mange timer, hvor man ikke må spise og drikke, er lidt af en mandomsprøve for ham, når skole og fritidsaktiviteter skal passes. Det kan være temmelig svært at klare det hele på tom mave, men med et smittende godt humør gør Hassan alt, hvad han kan, for at det hele skal lykkes.

Billetsalget er allerede skudt i gang, så skynd jer at få fingre i billetter til årets program. Alle ordinære filmvisninger koster 15 kroner, hvis ikke andet er oplyst. Læs mere om hvert enkelt film her.

Udover familieprogrammet er det også muligt for alle at deltage i BUSTER skoleprogrammets filmvisninger og workshops.

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019