21/09 - 04/10 2020
23/09 - 06/10 2019

Årets BUSTER Jury skal være national

15
27
/
08
05
2017
2019
Traditionen tro, uddeler en jury af børn i alderen 12-14 år festivalens pris for årets ’Bedste Børnefilm’. Men i år sammensætter vi juryen på en helt ny måde.

Vi er indgået i et samarbejde med Danske Børne- og Ungdomsfilmklubber (DaBUF) om at skabe den første nationale BUSTER-jury, bestående af unge filmenthusiaster fra DaBUFs medlemsklubber rundt om i Danmark.

Invitationerne er netop udsendt til alle DaBUFs medlemsklubber, og opfordrer børn i alderen 12-14 til at ansøge om en plads i juryen, ved at sende DaBUF en personlig motivation. I slutningen af august udvælges den heldige håndfuld, som der venter en spændende og lærerig oplevelse.Under festivalens første weekend, inviteres de seje filmnørder i BUSTER-juryen til København for at se og bedømme de otte nominerede spillefilm, og sammen finde årets vinder af prisen ’Bedste Børnefilm’. Udover at se en hulens masse film, planlægger vi et helt særligt forløb, der byder på masser af sjove og lærerige oplevelser og møder i et tætpakket program, hvor juryen kommer tæt på filmbranchen og med helt ind under huden på Danmarks største spillefilmfestival.

Prisen ‘Bedste Børnefilm’ belønnes med en præmiesum på €2000, som tildeles filmens instruktør, og uddeles ved PIX Awards.

De nominerede film til prisen er:

Den dag min far blev til en busk

Fluefangeren

I tryghedens havn

Mum Is Wrong

Op i det blå

Rara

Strawberry Days

Wallay

Se mere

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Gå aldrig glip af de seneste nyheder fra BUSTER. Vælg enten børnehave-, skole- eller familienyhedsbrevet:
Programmet lander 12 juni 2019