Billetter

billetter
buster
De fleste billetter til BUSTER-arrangmenter kan kun købes online. Der findes forskellige billetpriser og -typer afhængig af, om du er en skoleklasse, børnehave eller almindelig publikum. Bemærk, at billetter IKKE kan refunderes eller ombyttes. 

Billetsalget er startet!

For skoler

Skolevisninger og workshops

Er du skolelærer, har du i hverdagen mulighed for at tage dine elever med ind til en anderledes filmoplevelse. Der findes to forskellige billettyper og -priser til årets BUSTER-skoleprogram. Alle billetter til skolevisninger kan kun købes online gennem festivalens eget billetsystem og betales med kreditkort eller via EAN-nummer. Gælder dog ikke workshops hos FILM-X.
Skolevisninger er åbne for alle, så du kan også købe billet, selvom du ikke er en skoleklasse. Heldagsworkshops i hverdagene er forbeholdt skoleklasser.

PriserBilletter til almindelige skolevisninger koster 17 kr. pr. billet.
Billetter til et workshopforløb koster 600 kr. pr. klasse (inkl. materialer og evt. filmvisning). Vær opmærksom på, at enkelte workshops har andre billetpriser – dette vil fremgå under den enkelte workshopbeskrivelse.


Bemærk

Billetter til visninger og workshops i hverdagene kan kun købes, ikke reserveres, og kan IKKE refunderes eller ombyttes. Købslink findes under de enkelte film i programmet.
Betaling med EAN-nummer kan ske til og med den 15. september. Herefter modtages kun kreditkort. Køb derfor dine billetter i god tid, hvis du ønsker at betale med EAN-nummer.
Ved betaling med EAN-nummer pålægges et administrationsgebyr på 50 kr.
OBS: Når du har købt billetter til skolevisninger, modtager du en bekræftelse på dit køb pr. e-mail. Har du betalt med EAN-nr. tilsendes selve billetterne tilsamme e-mailadresse to uger inden festivalen, når faktuaern er betalt. Har du betalt med kort, kan du downloade billetterne via et link i din kvittering.

Billetter til almindelige skolevisninger er unummererede. For at sikre, at klassen kan sidde samlet, opfordrer vi derfor skoler til at komme i god tid.


Workshops i FILM-X

Billetter til workshops hos FILM-X købes gennem FILM-Xs egen hjemmeside, og betales via EAN-nummer. Billetlink findes under programbeskrivelsen for workshoppen ‘Lav film om Ulighed’.
Billetprisen for denne workshop er 700 kr./klasse.

Har du spørgsmål til billetkøb kan du kontakte festivalen på telefon 3345 4738 eller på mail info@buster.dk. Bemærk at kontoret holder lukket i ugerne 28-29.
Kontakt os venligst, hvis du har elever i kørestol, som har brug for særlig adgang.

Børnehavevisninger

Børnehavevisninger er gratis for institutioner og koster 17,- for alle andre. Det er en god idé at booke billetter på forhånd, da der kan være udsolgt, hvis I møder op på dagen.

Billetter købes gennem Cinematekets eget billetsalg eller via buster.dk.

Publikumsvisninger på eftermiddage og i weekenden

25,-

Billetter til alle ordinære filmvisninger på eftermiddage/aftener samt i weekenden koster 25,-, og købes gennem biografernes eget billetsalg, på kino.dk eller via buster.dk. Du finder de enkelte billetlinks under den pågældende film, når publikumsprogrammet udkommer ultimo august.

Billetter til familieworkshops i weekenderne koster 40,- pr. billet og købes gennem festivalens eget billetsalg via buster.dk.

Husk at skolevisninger på hverdage til 17 kr. er åbne for alle – så du kan sagten købe billet selvom du ikke er en skole.

Bemærk, at der kan være særarrangementer med en forhøjet billetpris. Dette vil altid være udspecificeret undet det enkelte arrangement.
Billetter købt via festivalens eget billetsystem, kan ikke ombyttes eller refunderes. For billetter købt gennem biografers billetsystem eller kino.dk, gælder den enkelte biografs returpolitik.

Skolevisninger & workshops
No items found.
Familievisninger
No items found.
Børnehavevisninger
No items found.

Skolebilletter

Billetter til årets skoleprogram kan kun købes online. De kan købes via EAN-nummer til og med 15. september. Herefter modtages kun kreditkort. Bemærk, at billetter købt til skolevisninger IKKE kan refunderes eller ombyttes.

Kontakt

Har du spørgsmål til køb af billetter i programmet, kan du kontakte os på mail info@buster.dk eller tlf. 33 45 47 38.

Telefonen er åben hverdage fra kl. 9.30-16.

Kontakt os venligst, hvis du har elever i kørestol, som har brug for særlig adgang.

Programmet lander 12 juni 2019