BUSTER logo
FESTIVAL 2015 » KATEGORIER » Event: Weekend » BUSTER giver den jazz
BUSTER giver den jazz

BUSTER giver den jazz

Denne film / event ligger i vores arkiv
og var del af festivalen i 2014.

Instr.: Jannik Hastrup, Flemming Quist Møller | I alt 120 min

Trut, trommer og trompeter  det bliver svært at sidde stille, når BUSTER og Jazzhouse slår sig sammen og skaber et brag af et jazz-boppende arrangement, der inkluderer både film og koncert.

Dansemyggen Dagmar brænder for sin dans og er lun på Egon. Men Egon brænder for en hård spurt og vil ud at se verden. Kærligheden må vente, mener han. Da den onde, røde myredronning Dominella og hendes soldater dræber den sorte myredronning og overtager magten i hendes tue, inddrages vore helte mere eller mindre frivilligt i et spændende drama, som sætter deres venskab på prøve og kræver, at de udnytter deres talenter til det yderste. Jannik Hastrups og Flemming Quist Møllers anden film om den frække cykelmyg er en sand fornøjelse for både store og små og fyldt til bristepunktet med jazzet musik. En film der strutter af humor, anarki og fortælleglæde og med et vrimmel af farverige insektpersonligheder.

Efter filmen fortsætter løjerne med en sprudlende omgang børnejazz fra kvartetten Hvem danser twist, og hvem danser polka?, der med garanti vil få hele huset til swinge. Så tag mor og far i hånden og kridt dine bedste dansesko, for nu giver BUSTER den ekstra meget jazz!

Program
Kl. 13.00-14.15: 'Cykelmyggen og dansemyggen' med dansk tale.
Kl. 14.15-15.00: Børnejazzkoncert.

Cykelmyggen og dansemyggen

Instr.: Jannik Hastrup, Flemming Quist Møller | 75 min

DATO TID PRIS STED
Der er ikke planlagt flere visninger.
Event: Weekend


Cykelmyggen og dansemyggen

Danmark, 2007. 75 min.

Med dansk tale

Instruktør: Jannik Hastrup, Flemming Quist Møller